Pages

Epätoivoinen RASP*-maja

tiistai 27. marraskuuta 2012

Sekavaako täällä tämä elämä, no kyllä! Oireita on välillä enemmän, välillä vähemmän. Mutta joka päivä jotain on johonkin aikaan ja jollain intensiteetillä. RASP* kuluttaa kaikkien hermoja ja voimavaroja. Syy-seuraus-suhteet menevät varmaan iloisesti sekaisin, muka-melko-tasainen-arki muuttuukin silmänräpäyksessä karseaksi tuskakonsertiksi, ja nukkumaan menosta ei meinaa kenelläkään tulla yhtään mitään, lääketasapaino on varmaan muuttunut epätasapainoksi jo aikoja sitten, ja - ja - ja -.

Hukassa siis ollaan, ja pahasti. On ollut ruokavahinkoja ja -kokeiluja, suurimpana kokeiluna KELAn vaatima kaura, joka sekin jäi epäselväksi muiden muutosten seassa. Losecin maksimiannos muuttui Nexiumin maksimiannokseen, kun epäiltiin taas Losecin aiheuttavan sivuoireita. Gaviscon on muuttunut Siliceaksi siinä pelossa, että Gaviscon alkoi taas allergisoittaa. Maitohappobakteerimerkkiä muutettiin, kun oli epäselvää, tulivatko oireet sieltä suunnalta. Ventokin aloitettiin parempien aikojen toivoissa. Ruokia on jonkin verran (en jaksa tehdä nyt laskutoimituksia) rotaatiossa, ja todennäköisesti sieltäkin paljastuisi pahiksia, jos ruokalistaa alettaisiin paremmin syynäämään. Ruuan rakennettakin on yritetty monipuolistaa. Pääkipua Pikkusankari on taas valitellut enemmän.

Epätoivo alkaa pikkuhiljaa hiipimään meidän RASP-majaan.


*refluksislangissani jo vakiintunut omasynnyttämä lyhenne Refluksi-Allergia-SalaPoliisityöstä

6 kommenttia :

 1. Voi ei mikä sotku...en tiedä miten tuosta pääsee kärryille millään! En tajua, miten te jaksatte! Voimia ja haleja ja kaikkea mahdollista hyvää (tai edes siedettävää) sinne suunnalle.

  P.S. Meillä leikitään tulella tavallaan refluksiasian kanssa, kertonen pian lisää...

  P.P.S. Huomasin, että sun kommentteja mun blogiin oli eksynyt roskapostiin. En ole tarkoituksella niitä deletoinut...

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanista toivotuksista <3
  Joo, itsehän me ollaan osasyyllisiä, miksi sotku on niin suuri... Mutta kun toivoisi, ettei lapsi joutuisi ihan jokaisesta pienestä vanhempien ajattelemattomuudesta yms. kärsimään :-(

  Voi, teilläkään ei sitten kaikki ole ihan loistavasti... :-( Odottelen kuulumisianne!

  p.s. Jännä juttu, että kommentit ovat poistuneet noin! Täytyykin seurailla, miten tää kommentointi jatkossa sujuu...

  VastaaPoista
 3. Voi ei. :/ Tutun lapsella olikohan just nexium mikä aiheutti päänsärkyä, losec sopi. On niin kurjaa kun joutuu etsimään syyllistä, kokeilemaan, jättämään jotain pois tai vaihtaa toiseen ja silti refluksi seilaa ihan miten sitä huvittaa riippumatta mistään. :/ Jaksuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin aikaisemman suuren päänsäryn syy oli ehkä Nexium, ehkä joku muu. Ehkä se pian selviää varmaksi (tai sitten ei), kun taidetaan TAAS vaihtaa Nexium Loseciin. Pläääh.

   Jaksuja teillekin Mama <3

   Poista
 4. Hei! SInulle on tunnustus blogissani. Voi tosin olla, et oot saanu semmosen jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiekkö, että en ole saanut tuollaista, joten katson, jospa uskaltautuisin vastaamaan :-) Kiitti!

   Poista

Theme by: Pish and Posh Designs