Pages

Iloiset arvot

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Täällä hymyillään. Ei sen takia, että Pikkusankari olisi oireeton eikä sen takia, että Minimullistaja olisi nukkunut hyvin. Pikkusankarilla oireet jatkuvat välillä melko sekopäisenkin pahoina ja Minimullistaja heräili viime yönäkin tunnin välein (kiitos hampaiden tulo, syömättömyys, motorinen kehitys you name it). The Gurun soittoaika sai kuitenkin hymyilemään.

Paistaa se aurinko joskus meillekin tällä sairausrintamalla!

Syitä hymyyn on monta. Pikkusankarin kaksiviikkoinen kaikki sallittua -syömiskokeilu on ohi. Tänään kakkapurkki kiikutettiin labraan ja nyt voitaisiin sitten palata rajoitetulle ruokavaliolle. Vaan ei palatakaan. Allergologin kanssa vedettiin tietojamme ja kaksiviikkoisen kokeilun fiiliksiä yhteen - ja päädyttiin siihen, että ainakin ulosteen antitrypsiinin tuloksiin asti jatkamme tällä samalla kaikensyömislinjalla, ellei nyt mitään mullistavan huonoa Pikkusankarin olossa tapahdu. Hänen käyttäytymisensä kun ei siis ole juuri mihinkään suuntaan kokeilun myötä muuttunut. The Gurun mukaan voi siis hyvinkin olla totta, että Pikkusankarin suolistoperäiset ruoka-allergiat olisivat väistyneet ja jäljelle olisivat jääneet "vain" astma, siitepölyallergiat sekä rakenteellinen osuus refluksitaudista! Sopisi meille kyllä!

Pikkusankarin antitrypsiiniarvoja emme vielä tiedä kolmeen viikkoon, ja siksi otsikossa lupaamani iloiset arvot viittaavatkin Minimullistajan antitrypsiiniarvoihin sekä hänestä otettujen kattavien verikokeiden arvoihin. Antitrypsiiniin liittyen muistanette varmaankin nämä: arvon 650 ja arvon 450. Normaali on alle 200, hälyttävä 400. Nyt Minimullistajan arvo oli 87! Tämä kohta tekstissä on taas sellainen, että jos vain kehtaisin, lisäisin siihen muutaman hymiön ja huutomerkin... Tyydyn nyt sanomaan: jippii! Te kyllä tiedätte, miten innoissani olen. Vihdoin, oi vihdoin imetysdieetti on hyvä, eikä sitä tarvitse enää rajoittaa! Aivan huippua! Testihän kertoo myös, että Minimullistajan omassa (tosin melko suppeassa) ruokavaliossa ei pitäisi olla mitään isoja pahiksia. Eli nyt vaan molemmille maltillisia kokeiluja kehiin! Myös Minimullistajan kaikki labra-arvot olivat loistavat, eli siinäkin on lisäaihetta iloon!

8 kommenttia :

 1. Jippii!!!!!!! :) :) :) :) Saitte mut hymyilemään <3 Olen tosi iloinen teidän puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva saada hymyilemään <3 Olisihan tämä nyt ihan supermahtavaa, jos Pikkusankari saisi syödä vapaasti... Huh! Ja että mun ei tarvitse jättää esim. kookosta pois :-))

   Poista
 2. Sanon vain vienosti, että hyvä juttu. Ihan varuilta jätän isot tuuletukset pois etten manaa mitään. (Salassa huudan hurraata, mutta ei kerrota kenellekään.) Minimullistajan arvo on kyllä tosi hyvä. Sille uskallan jo huutaa HIPHURRAA! Isoja kuulumisia täältä: Meillä on ollut yli viikon maito kokeilussa, ei oireita. Ja eilen irtosi ensimmäinen maitohammas, snif, iso tyttö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Minna salaisista hurraa-huudoista :-D Minä tuulettelen teille täällä samaan malliin, aikas kiva juttu tuon maidon kanssa!!

   Poista
 3. Mahtavia uutisia! Voin vain kuvitella sun fiilikset :-) pikkusankari on varmasti hurmioitunut tästä uudesta ruokamaailmasta!
  -Mammamarian

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, innoissamme me olemme, sekä minä että Pikkusankari :-D

   Poista

Theme by: Pish and Posh Designs