Miehen maidoton herkkukeitto: kermainen myskikurpitsakeitto

lauantai 18. maaliskuuta 2017

Mieheni ei ole koskaan ollut oikein keittojen ystävä, mutta nyt viime aikoina hän on hieman niistä innostunut ja yksi päivä hän kokkaili tällaisen kermaisen, pehmeän ja makeahkon myskikurpitsakeiton. Keitto on maidoton ja gluteeniton.

1 keskikoinen myskikurpitsa
0,5 dl kookosmannaa
2 tl sipulijauhetta
0,5 tl kuivattua timjamia
ripaus suolaa
0,5-1 dl vettä

Halkaise kurpitsa pitkittäissuunnassa. Poista siemenet. Paista uunissa 200 asteessa 45-60 minuuttia, kunnes kurpitsan malto on pehmeää.


Kaavi malto kattilaan.


Lisää kookosmanna.


Soseuta keitto sauvasekoittimella tai blenderillä sileäksi.


 Mausta ja lisää vettä halutun koostumuksen aikaansaamiseksi.


Keitto on herkullinen sellaisenaan, mutta voit lisätä siihen vaikka metsäsieniä ja jonkun proteiinilähteen (pekonikuutiot, jauheliha tms.) Ohjeesta tulee yksi annos.

Yhteistyössä Foodinin kanssa

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Theme by: Pish and Posh Designs