Pages

Vantaan ilolauantai

maanantai 5. lokakuuta 2015

 
Se oli Superparklauantai! Yksi syy, miksi on kiva blogata tällaisessa blogiyhteisössä kuin Kaksplus, on se, että saa tutustua uusin kivoihin ihmisiin ja viettää aikaa heidän kanssaan mitä hauskemmissa paikoissa. Kuten pari viikkoa sitten Vantaalla! Ihana Camilla oli järkännyt koko perheen blogimeetingin blogiyhteistyönä tuonne meille ennenkokemattomaan seikkailumestaan. Olemme katsastaneet lähestulkoon kaikki lähialueen sisäseikkailupaikat poikien kanssa, mutta Superpark olikin vielä kokematta. Vaikka en Superparkista mitään kovin tarkasti ennestään tiennytkään, sen tiesin, että meidän pojat tulisivat siellä viihtymään, sillä sen verran kovia riehupäitä he ovat, että paikka kuin paikka, mikä on touhuamiseen tarkoitettu, kelpaa heille!


Päivä alko smoothie-mukillisilla, ja tuon juomahetken aikana Pikkusankari oli kerinnyt kysyä henkilökunnalta ainakin viisi kertaa, että jokohan päästään jo leikkimään, ja Minimullistaja oli vetänyt rundia myös staff only -kylttien tuolla puolen... Mitkään aidat eivät lopulta pidätelleet poikia, joten onneksi pääsimme pian touhuamaan! Pienen esittelyn jälkeen, ennen kuin puisto aukesi virallisesti, meille vedettiin perheliikuntahetki ja meidät tutustutettiin Superparkin tiloihin. Koko loppupäivä oli vapaata oleskelua riehuntaa. Harmi vain, että illan sovitut menot painoivat päälle, eikä keritty touhuamaan koko kymmentä tuntia Superparkissa... :-D

Neljä tuntia hyppimässä ja pomppimassa viihdyttiin ja hiki tuli kyllä pintaan jokaisella perheenjäsenellä (meillä isiä korvasi eräs ihana läheinen)! Superpark yllätti erilaisuudellaan: siellä oli tekemistä myös mukana touhuavalle kaksivuotiaallemme, mutta totta puhuen vähän enemmän viisivuotiaamme sai siitä iloa irti. Ja mikä parasta – Superpark taitaa olla myös koululaisten suosiossa, sillä Superparkissa on muun muassa kattavat trampoliinivalikoimat sekä vähän vaativammat freestylekourut sekä kiipeilyseinät. Eli haastetta löytyy myös aikuisille heidän niin tahtoessaan. Koko perheen paikka, sanoisin.


Muita kirjoituksia Superparkjoukkiomme kokemuksista:Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Theme by: Pish and Posh Designs