Pages

I love me -messujen inspiroimat joululahjavinkit

maanantai 14. marraskuuta 2016

Isänpäivä on juhlittu, ja seuraava juhla taitaakin olla joulu! Päätin siis tulla kirjoittelemaan teille tuosta hämyisestä ja tunnelmallisesta juhlasta omia mietteitäni. Kaikki asiat, jotka päässäni aluksi pyörivät liittyen jouluun, tajusin jo kirjoittaneeni blogiin aiempina vuosina, joten en uudelleen kirjoita niitä, vaan linkkaan tekstit tähän - käykäähän lukemassa, ja jatkakaa sitten lopputarinointiin!Tässä vuoden takaisessa tekstissä on asiaa yleisesti lahjoista, koskien myös joululahjoja: LAHJAIDEOLOGIAA

Tässä kolmen vuoden takaisessa tekstissä kerron, mitä minä toivon joululta, tänäkin vuonna: PUKKI PLIIS

Tässä viime vuoden tekstissä on muutama konkreettinen paketointi- ja lahjavinkki: JOTAIN JOULUSTA JA JOULUTTOMUUDESTA

Tarkemmin asiaa mietittyäni, halusin näiden tekstien lisäksi linkata muutaman kovin materiaalisen, mutta ihanan lahjan, jotka bongasin I love me -messuilta. Nämä messut keskittyvät kauneuteen, terveyteen, muotiin ja hyvinvointiin. Kiitos Messukeskus bloggaajapassista!Aloitetaan Foodinista. No, sehän nyt on selvää, että olen sitä mieltä, että Foodinilta voisi tilata vaikka mitä kaikkea mahtaviin joulupaketteihin, mutta erityisesti, koska jouluna on tapana antaa suklaata, kannustan antamaan hieman erilaista suklaata - meinaan raakasuklaata! Jos sanasta raakasuklaa suusi kääntyy irvistykseen ja poskilihaksesi jännittyvät, kannattaa antaa raakasuklaalle vielä uusi mahdollisuus. Ja se mahdollisuus kannattaa tehdä näiden Foodinin uusien raakasuklaiden kanssa! Saimme messuilta uutuussuklaat testiimme, ja nyt on luvassa sekä vanhempien että lasten rehelliset arviot näistä suklaista! (Lapsille en kertonut, mitä suklaata he söivät, enkä kertonut etukäteen edes makuja, vaan he saivat itse arvata ne. Tekstissä on muokkaamattomat sanat heiltä.)
vanhemmat: Aivan täydellinen valinta pähkinäsuklaan rakastajalle! Suutuntuma oli rapea ja maku yllättävän vivahteikas.
lapset: Hyvältä maistuu, vähän rapeaa, onko tässä kookosta? (on!)

vanhemmat: Todella tumma suklaa, mutta silti hyvin pehmeä maku. Tämä voi yllättää myös ne, jotka perinteisesti eivät tykkää tummasta suklaasta.
lapset: Maistuu ihan kaakaolta

vanhemmat: Appelsiinin raikkaus yhdistettynä intensiiviseen tummaan suklaaseen toimii aina. Appelsiinin maku on vahva, mutta ei yhtään kitkerä.
lapset: Maistuu hirveän hyvälle, ihan appelsiinilta

vanhemmat: Se parempi after eight! Piparmintun maku oli ihanasti läsnä heti ensipuraisusta jälkimakuun asti, eikä lässähtänyt lainkaan, kuten joissakin pipariminttusuklaissa käy.
lapset: Vähän väkevää, maistuu vähän purkalle, on hyvää!

vanhemmat: Maitosuklaan ystävälle varma valinta! Tätä syödessä ei vaan voisi tietää, että suklaa on raakasuklaata!
lapset: On hyvää, onko tässä kookosta? (on!)


No, loppuun en voi sanoa muuta kuin että todellakin rehellisesti suosittelen näitä suklaita jokaisen maistamaan, niin saattaa aika monella ennakkokäsitys raakasuklaasta muuttua :-) Näitähän saa ostaa Foodinin verkkokaupan lisäksi hyvin varustelluista kaupoista, muun muassa joistakin luontaistuotekaupoista ja Punnitse & Säästä -liikkeistä.Seuraava mielenkiintoinen lahjavinkki on kirjaidea vähänkään liikunnasta kiinnostuneelle ihmiselle. Messuilta sain mukaani Tikis-treenihaastekirjan. Olipas sitä tuskaa lukea! Ja ei, ei sen takia, että kirja olisi jotenkin huono, vaan sen takia, että kaipaan jo niin kovasti kunnon hikipuuskaa ja urheilun jälkeistä hormonimyrskyä sekä hien tuomaa hymyä kasvoilla... semmoista järkyttävän tiukkaa puristusta keholta, ooh! Viimeiset 20 viikkoa kun ovat olleet todella, todella vähäliikuntaisia minulla, kiitos väsymyksen ja huonovointisuuden...


Luulen, että aika moni on törmännyt jossakin somessa Tikis-haasteisiin, sillä Tikis-tyypit ovat olleet hyvinkin someaktiivisia ja heitelleet suosittuja haasteita näillä netin foorumeilla. Nyt on kuitenkin ilmestynyt myös kirja, jonka avulla niin aloittelija kuin edistyneempikin liikkuja voi haastaa itsensä viiden ohjelman avulla. Haasteet ovat vatsalihashaaste, punnerrushaaste, bootyhaaste, leuanvetohaaste ja HIIT-haaste. Luin kirjan mielenkiinnolla läpi ja tiesin heti, millä treenillä voisin aloittaa synnytyksen jälkeen: leuanvetohaasteella! Ennen raskautumista sain leukoja silloin tällöin vedettynä, suuremmin harjoittelematta seitsemän kappaletta, joten kyllä kiinnostaa, miten sitä kehittyisi, jos ottaisi jonkun tavoitteellisen haasteen vastaan!Kirja on selkeä, miellyttävä katsella ja siellä on taulukoissa tilaa kirjoitella omia tuloksia, joten niitä on helppo seurata sieltä samasta paikasta kuin mistä ohjelmaakin tsekkailee!

Näiden haasteiden lisäksi kirjasta löytyy yleisiä treenivinkkejä ja paljon kannustavia sloganeja. Tämmöinen kirjauutuus voisi hyvinkin olla monen liikkuvan ihmisen lempparilahja! Treenejä ei tarvitse tehdä salilla, joten kirja sopii oikeasti aika monipuolisesti kaiken tasoisille ja kaikkialla treenaaville ihmisille! Perheemme tässä asiassa asiantuntevampi puolisko kertoi kirjaan tutustuttuaan, että fysioterapeutin ja personal trainerin silmin katsottuna kirjassa on järkevä setti perusliikkeitä, joiden avulla jokainen voi hankkiutua hyvään kuosiin ilman turhia kikkailuja. Mies suosittelisi kirjaa varsinkin heille, jotka ovat treenanneet vähän, mutta kaipaisivat jotakin lisää tai heille, joilla on ollut pidempi treenitauko ja olisi tarve uusille treenituulille ja tsemppiä motivaation löytymiselle!

Kirjaa saa ostaa tikis.fi-sivuilta ja varmasti monesta peruskaupastakin.Viimeinen joululahjavinkki suuntautuu heille, jotka ehkä ovat jo jonkin verran kiinnostuneita luonnollisesta elämäntyylistä ja osaavat arvostaa biohakkerointia sekä ovat kiinnostuneita vähentämään nykyisen elämäntyylin keholle suuntaamaa kuormaa. Nimittäin maadoitukseen tarkoitetut tavarat, ne olisivat tällaiselle ihmiselle aika hieno lahja! Mies osti minulle elokuussa työnalkajaislahjaksi maadoittavan hiirialustan töihin. I love me -messuilla sattumoisin törmäsimme Tiedon Portaat -yritykseen, josta olimme siis tilanneet tämän hiirimaton jo kuukausia aiemmin. Juttelimme ehkä tunnin, ja opimme jo tuossa kohtaamisessa paljon uusia asioita! Saimme mukaamme paljon luettavaa, sekä aikuisille että lapsille, ja maadoittavan lakanan. Nyt suurella mielenkiinnolla perehdymme materiaaliin sekä testaamme lakanaa.

Niiden, jotka ihmettelevät tässä vilistäneitä termejä kuten maadoittuminen, kannattaa vilkuilla blogia myöhemmin. Postaan tänne varmasti sekä infopakettia maadoittumisesta ja kaikesta siihen liittyvästä että kerron kokemuksia tuotteista. Mutta niille, jotka jo tietävät, mistä näissä asioissa on kyse tai jotka alkavat nyt ottaa selvää, ehdotan lahjavinkiksi Tiedon Portaat-yrityksen tuotteita! Niitä voi tilata heidän nettisivuiltaan ja tuolta sivuilta löytyy myös lista jälleenmyyjistä.


Ihanaa alkavaa joulunodotus ja -suunnitteluaikaa kaikille!

2 kommenttia :

 1. Huvittaa jotenkin että näissä blogeissa on jotain tavaroita joita bloggaaja on saanut mahdollisesti ilmaiseksi ja mennyt I love me messuille ilmaisella bloggaajapassilla, kun lukijat joutuvat maksamaan kalliin hinnan a) lipusta ja b) ylläolevista tuotteista. ei paljoa napostele ostella kalliita tuotteita joita tässä mainostetaan ja bloggari saanut ne kun mainostajat käyttävät tätä mainoskanavana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Anonyymi!

   Kiitos postausideasta, jonka sain mieleeni luettuani kommenttisi! Kirjoittelen sen valmiiksi lähiaikoina. Nyt kuitenkin kerron muutaman faktan sinulle bloggaamisesta, kun kommentillasi paljastit, että et juuri mitään siitä tiedä.

   Minä en ikinä, ikinä kirjoita mistään, minkä takana en voi 100% seistä. Olen saanut ilmaiseksi paljon tavaraa, mutta huomaatko, että on aika vähän tavaroita, joista olen täällä kirjoittanut? Se, että suosittelen täällä jotakin juttua/tavaraa, vaatii aika paljon siltä tuotteelta.

   Blogit todellakin ovat nykyään yksi tärkein mainoskanava yrittäjille, onhan niillä laajat lukijakunnat. Se taitaa vaan nyt kuulua tähän aikaan. Muiden medioiden rinnalla.

   Bloggaajat kirjoittavat työkseen/sivutoimekseen. Kirjoittamisella on siis silläkin hintansa. Yhteen postaukseen voi mennä kolmekin tuntia aikaa, joten se ei silloin ole "ilmaista tavaraa", vaan vaatii paljon panostusta kirjoittamisella ja tuotteeseen perehtymisellä. Tietenkin voisin myös pyytää lukijaa laskemaan summittaisen "tuntihinnan" ja kommentoimaan sen jälkeen uudestaan, jos vielä on jotakin kommentoitavaa ;-)

   Minä itse tykkään lukea muiden blogeista yhteistyöpostauksia sellaisista jutuista, joista olen kiinnostunut/saattaisin kiinnostua. Ja siksi niistä itsekin kirjoitan - oletan ja toivon, että lukijat saavat niistä jotakin uutta irti! Pyrin myös aina kirjoittamaan persoonallisella otteella, en pelkästään mainossloganeja luetellen.

   Minä en ole koskaan saanut rahaa yritykseltä siitä, että kirjoitan. Olen saanut vain tuotteita! Monet isot bloggaajat voivat saada tuotteiden lisäksi monta sataa euroa siitä, että he kirjoittavat sen jutun. Joten ainakaan minun blogiini ei kannata tulla syyttävällä sormella, jos tällaista toimintaa kavahtaa :-) Olen sen verran pieni bloggaaja kuitenkin.

   p.s. Se ei ole sinulta pois, jos minä saan kirjan tai raakasuklaata tai maadoituslakanan ja kerron siitä muille blogissani yhteistyökuvioin, vaikka sinä joutuisit ostamaan tuotteen normaalihinnalla. Kirjoittamisestani voi olla sinulle päinvastoin hyötyä, kun saat tietoa jutuista, joista et ehkä muuten kuule.

   Poista

Theme by: Pish and Posh Designs