Kun tekee mieli jotakin

lauantai 20. elokuuta 2016

Luulen, että moni juuri nytkin miettii, että tekisi mieli jotakin. Jotakin hyvää, helppoa ja terveellistä. Tässä on ehdotukseni: kermainen banaanivanukas! Tämä resepti on oikeasti älyttömän nopea ja herkullinen! Ja sisältää monta terveellistä ainesta!



Kermainen banaanivanukas

2 kypsää (pakastettua) banaania
kaakaonibsejä koristeluun



Blendaa kaikki (nibsejä lukuunottamatta) sekaisin ja heitä sitten päälle nibsit.

Vanukas on hyvää myös "lämpöisenä", mutta ehkä vielä parempaa se on kylmänä. Tätä varten kannattaakin olla aina banaaneja siivutettuna pakkasessa. Banaanit kannattaa ottaa hetki ennen vanukkaan tekoa huoneenlämpöön, jolloin ne ovat kohmeisia, mutta eivät kauttaaltaan jäisiä. Jos kuitenkin pakastimesi on banaaniton, mutta haluat maistella vanukasta kylmänä, niin laita valmis vanukas pariksi tunniksi jääkaappiin. Ja muuten, kerralla voi tehdä isommankin annoksen - tämä vanukas kestää hienosti seuraavaankin päivään jääkaapissa.

Yhteistyössä Foodinin kanssa

4 kommenttia :

Theme by: Pish and Posh Designs