Pages

Voi kun jurppii

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kun tiskatessa nostaa pestyä astiaa kuivauskaappiin, ja haalea vesi valuu inhottavasti koko käsivarrelle hihan sisään.

Kun yöllä vessareissulla astuu uniherkällä jalkapohjalla legon päälle.

Kun lempipaita on juuri tullut pesusta, sen laittaa päälle, ja sitten minuutin päästä joku tahmakäsi puristaa mustikkasoseet koko rintamuksen mitalle.

Kun tummapaahtoinen kahvi on lopussa, ja on pakko juoda normaalipaahtoista kahvia.

Kun mies ei muistanut muistuttamisesta huolimatta viedä kauppaan mennessään samalla sitä huipputärkeää täyttämääni koruliikkeen arvontakuponkia, jossa voi voittaa ihanan parintonnin rinkulan.

Kun viimeinen pussissa oleva purkan pala tippuu lavuaariin.

Kun menee jäätelökioskille ostamaan sitä tiettyä makua, mutta edessä olevalle herralle kaavitaan viimeinen pallo sitä makua.

Kun kirjaston kirjojen palauttamisen muistaa aamulla, ja samaisen päivän iltapäivällä löytää ensimmäisen myöhästymismaksun postilaatikostaan.

Kun ulkona ollessa hyttysparvet viettävät iloisia ruokaorgioitaan minun ihollani muiden kanssaihmisten ihojen ollessa täysin vapaata riistaa siinä vierellä.

Kun on sanonut miehelleen tiukasti, ettei tarvitse nimpparilahjaksi mitään, mutta sitten nimpparipäivänä tuleekin tunne, että ehkä joku pienen pieni juttu olisikin ollut kiva.

Nyt on jurppinut hieman asia jos toinenkin, kyllä, tunnustan. Kun sain itseni kiinni itse teosta, ajattelin ensin, että ihmepiipittäjä minustakin tullut. Mutta sitten tajusin, että vau! enpä ole vähään aikaan tuommoisista jutuista ärsyyntymiseen jaksanut dendriittieni toimintaa tuhlata. Kaikki aistinikin ovat tainneet olla jossain univajehorroksessa ja kipuitkun kuuntelemisen turruttamina pitkän aikaa. Mutta jos nyt oikeasti kiinnitän huomiota noin mitättömiin juttuihin ja saan vielä ärsytyksen niistä aikaan, niin meillähän taitaa mennä aika kivasti. 

Ja tosi kivasti on mennytkin! Refluksinseurauskalenterissani (eli minun kalenterissani :-)) lukee päivien 15.5-22.5 kohdalla: ”Pikkusankarin paras viikko ikinä, ei oireen oiretta kokonaiseen seitsemään päivään! Tämmöistäkö superhelppoa ja ihanan luksusta elämä on normaalioloisen itsepäisen uhmataaperon kanssa?”.

12 kommenttia :

 1. Ihanaa!!! Pikkukaveri on varmaan aivan yhtä onnellinen kivuttomuudestaan kuin äispänsäkin :D Toivotaan, että sama meno jatkuu!
  niin, ja nuo kaikki asiat ärsyttää täälläkin, päivittäin tuo tiskaveden valuminen kainaloon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Pikkusankari on ollut ihan yhtä hymyä noina oireettomina päivinä! Aivan upeaa katseltavaa! <3
   Kiva kuulla, että samanmoiset asiat saavat sullakin ärsytystä aikaan! Että ne eivät sentään IHAN NIIN PIENIÄ asioita ole ;-)

   Poista
 2. Ai että! En tiennytkään että voi tulla näin hyvä mieli siitä, että toista jurppii ;) Olen tosi iloinen teidän puolesta, pienistä asioista jurputtaminen on sitten huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana AnnaW! :-) On meillä äideillä kyllä välillä vähän vinksahtaneet nämä hyvän mielen keräämissyyt... ;-)

   Poista
 3. Ihanaa, että teillä menee hyvin! Vinkki käsintiskaajille: Laittakaa froteiset urheilurannehikinauhat käteen, kun tiskaatte. =D

  T. Kaisa N

  VastaaPoista
 4. Hienoa kuulla, että teilläkin on vihdoin ollut hyvä viikko. Olette kaikki ansainneet oireettoman viikon. Toivottavasti niitä tulee teille paljon paljon lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija :-) Samoilla ajatuksilla täällä mennään, toiveissa lisää hyviä viikkoja!

   Poista
  2. Mukavia uutisia, että hetken 'helpotti' oireet perheellänne.
   Meilläkin 'mahahuuhtelun' jälkeen. (lue: kun oli kunnon oksu-ripulitauti n.viikon ajan. :o)

   Poista
  3. Voi, tuollainen on kyllä kurja tauti :-(

   Poista
 5. hih, tervetuloa normaalien ihmisten pariin, siskokulta! Nuo tuollaiset pikkujurppimiset tekee varmaan hyvää. tai siis se, että on aikaa tuntea ja kokea "tunne-elämyksiä" ihan tavallisista pikkujutuista, tekee hyvää omalle sielulle ja mielelle. Silloin kun lapsosen kanssa menee huonommin, nuo tavalliset arkipäivän jutut vain kuormittavat lisää, muttei niitä millään pysty sen paremmin kokemaan, saati niistä ärsyynytmään, koska kapasiteetti on varattu ihan muuhun. Ihanaa että teillä menee paremmin lapsen kanssa ja että elämään on tulut tilaa pikkuasioista hermostumiseen! (toivottavasti et ymmärrä väärin, ole ihan haudan vakava, mutta vähän ironinen... "been there, done that")

  LL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vertaistuellisista sanoista, LL <3 Se on kyllä jännä, että pienessä väsymyksessä kaikki asiat ärsyttää ihan ylipaljon, mutta sitten, kun menee uupumuksen puolelle, niin sitten ei paljon vissiin jaksa ärsyyntyä mistään. Ja nyt me olemme tässä viime kuukausien aikana päässeet uupumustilasta tuohon pieneen väsymykseen, ja nyt ihan viime viikkoina tuntuu, että meillä on tällä hetkellä siirrytty jo tavallisen (!) pirteään oloon. Onneksi nuo minun ärsytyspäivät jatkuivat juuri niin kauan, kunnes huomasin ärsyyntyväni helposti ja ihan kaikesta... Sitten komensin ajatukseni rotiin :-)

   Poista

Theme by: Pish and Posh Designs