Pages

Soutaa, huopaa

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Voi miten olisinkaan halunnut tehdä lyhyen iloisen postauksen ja kirjoittaa siihen vain: ”Losec toimii erinomaisesti! Oireita Pikkusankarilla ei ole! Hän on saanut kymmenen uutta ruoka-ainetta lisää ruokalistalleen!”.  

Harmi vain, näin en voi kirjoittaa. Ensimmäiset viisi päivää Losecilla menivät kyllä loistavasti, oikein loistavasti (peruslapsiperhetermistöllä ilmaistuna normaalisti siis?). Sitten minä yli-innokkaana aloin maalailemaan porkkanan, banaanin ja öljyjen värisiä haavekuvia refluksikartallemme ja tuumin, että nyt varmasti saamme uusia ruoka-aineita ihan oireetta Pikkusankarille uuden loistavan lääkkeen turvin. Väärässä olin, ja lapsi joutui kärsimään. Niin, ennen sitä kauheinta kipupäivää ja yötä Pikkusankari nautti normaalin kana-bataatti-annoksensa, plus uutuutena viidesosateelusikallisen oliiviöljyä siihen sekoitettuna.

6 kommenttia :

 1. Höh... Mutta jospa kivut menisivät Losecin avulla nopeammin ohi. Meillä Losec auttaa vääristä ruoista palautumisessa vaikkei sen avulla uusia ruokia olekaan voitu ottaa. Tsemppiä!
  T. Kaisa N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tuo onkin kiva kuulla. Toivotaan, että meilläkin menisi noin!

   Poista
 2. Just samasta aiheesta, vähän erilailla tosin kirjoitin itsekin! :) Kyllä meillä menee niin samaa rataa monet asiat että!! Voimia sinne kovasti, toivotaan että pian toipuisitte kokeilusta. Tuo porkkana voi olla vähän hankala kokeiluun muutenkin näin kesäaikaan kun ainakin koivun siitepöly ( joka tosin pitäisi olla jo takana) reagoi porkkanaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt otettiin zyrtec käyttöön ja jatketaan sen kanssa tätä rotaatiota vähän aikaa, ja katsotaan, miten menee... huoh.

   Mutta Anu! Minä olen niiiiin iloinen teidän puolestanne, että olen jo pariin otteeseen mun kavereille saattanut alkaa puolivahingossa pälättämään, että "nyt oon kyllä tosi iloinen mun ystävän puolesta, jolla on ollut superhyperrankkaa, ja nyt on heillä edes pikkusen helpottunut se arki...". Eikä nää kaverit tiiä sua ollenkaan :D

   Poista
 3. Oletteko kuulleet gastropanel verikokeesta? Siinä määritellään mm. mahan happoisuutta. Voisi auttaa diagnosoinnissa..
  http://www.biohithealthcare.com/fi/diagnostiikka/diagnostiset-testit/products/1/gastropanel

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen etäisesti kuullut ehkä... Täytyypä tutustua paremmin. Kiitos vinkistä!

   Poista

Theme by: Pish and Posh Designs