Pages

Losec MUPS, näytä tehosi!

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Ei riittänyt valitettavasti Gavisconin teho pitämään Pikkusankarin nykyisiä oireita kurissa. Voi myös olla, että kyseisen oraalisuspension E 218 ja E 216 aiheuttivat Pikkusankarille viivästyneitä allergisia reaktioita. Allergologimme määräyksestä aloitimme tänä aamuna omepratsolin kokeilun. Jospa tästä protonipumpun estäjästä ei tulisi samanlaisia sivuoireita kuin esomepratsolia sisältävästä todennäköisesti tuli. Oi Losec MUPS, hävitä Pikkusankarin regurgitaatio ja mahdolliset refluksiesofagiitit!

8 kommenttia :

 1. Toivottavasti tehoaa Losec! Se on meillä ollut käytössä edellisestä katastrofista lähtien ja elämä on taas tasaisen mukavaa:) Toivon teille samaa vaikutusta pikapikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva tietää, että teillä Losec toimii! Kuinka nopeasti teillä teho näkyi?

   Poista
  2. Muutamassa päivässä taisi pahin helpottaa. Tosin meillä koivuallergia oli yksi pahentava tekijä ja saatiin samaan aikaan myös allergialääke. En siis tiedä kumpi auttoi mutta ainakin jatko ilman allergialääkettä on toiminut hyvin.

   Ihan muuten asiasta toiseen...mullahan on itselläkin refluksivaivaa ja huomasin huikean helpotuksen oireissa, kun meidän tiskikone hajosi ja alettiin tiskata käsin. Koneen hajoamisen (ja oireiden helpottamisen jälkeen) vein tarpeettomaksi jääneen konetiskipulverin äidilleni. Pulveripurkki heilahti matkalla takaluukussa niin, että tunnin ajoin pulverinkäryssä. Automatkan aikana jo alkoi polttelu jossain kurkun yläpuolella ja nenän takana. Ja kyläpaikoissa, joissa tiskataan koneella, refluksioireet pahenee. Itsediagnoosin perusteella meillä tiskataan edelleen käsin :) Ja tämähän kuuluu siihen kategoriaan, ettei kukaan usko mutta minäpä uskon ja on helpompi olla :)

   Poista
  3. Ok.
   Meillekin lääkäri sanoi, että jos kahdessa viikossa Losecin teho ei näy, niin sitten Zyrtecit kehiin...

   Oho mikä stoori sulla! Voin kuvitella, että olet saanut aikamoisen hölmistyneitä katseita tuota kertoessasi! Uskomaton juttu! Onni onnettomuudessa, kun kone hajosi (ja teille vissiin paaaaljon meditatiivisia hetkiä enemmän arkeen... ;-)). Tuommoinen pistää ajattelemaan, että mikä kaikki voikaan vaikuttaa tähän kirottuun sairauteen... huoh.

   Poista
 2. Hei! Jos gaviscon aiheuttaa oireita, suosittelen kokelemaan piihappogeeliä (Silica tonic/Silicea)! Meillä moniallergisen kanssa nuo lisä- ja apuaineet hankalia mutta piihappo toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota vaihtoehtoa olenkin pyöritellyt päässäni, mutta vielä en ole tarttunut siihen. Kiitos muistutuksesta :-)

   Poista
 3. onko teillä prepulsid käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noup. Ollaan yritetty näillä muilla mössöillä selvitä...

   Poista

Theme by: Pish and Posh Designs