Pages

"Pikkukauppareissun" ostokset

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Meillä käy näin usein: mennään muka "pikkukauppareissulle", mutta ostosten yhteissumma onkin yli satasen! Kauppakassipostauksia toivotaan aina silloin tällöin, joten tässä nyt yksi aika normaali ostoskuvapostaus. Ostoksilla käytiin Prismassa ja ostosten yhteissumma on noin 150e. Tämä on sinällään tosi perusostossetti, sillä juhliin tai muihin erityistilanteisiin emme tällä ostosreissulla varautuneet. Lihat ja kananmunat ostamme pääsääntöisesti paikallisesta lähi-luomupiiristä ja superfoodit tilaamme pääsääntöisesti Foodinilta. Muuten käytämme Prismaa ja Lidliä ostospaikkanamme. Ja jep, ruoka on meidän taloudessamme aika suuri menoerä...Miltä teidän 150 euron kauppakassi näyttää? Onko samoja juttuja kuin meillä vai ihan eri ostoksia?

6 kommenttia :

 1. Meillä käydään Tukussa kaupassa! Suosittelen Heinon Tukkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tarvitaanko Tukussa käymiseen joku erityinen lupa jostakin vai pääseekö sinne kaikki? :-D

   Poista
 2. Heinon tukusta sen verran että monesti esim. Prisma on edullisempi kun niillä niin hyviä tarjouksia. Mikäli on hyvä tili yritysasiakas niin heillä on omat alennussopimukset. Isot suurtalouskeittiöpakkaukset voivat jossain määrin auttaa normiperheellisen ostoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, mielenkiintoista, kun itse en ole perehtynyt tukkuihin ollenkaan. Kiva, että kerrotte!

   Poista
 3. Näyttää kutakuinkin samalta, kyllä se 100e yliträä lähes jokainen kauppareissu:o Mutta ruoka on aika kallista etenkin jos haluaa ostaa kotimaista ja vähän terveellisempää:)

  VastaaPoista

Theme by: Pish and Posh Designs