Pages

Uusi maha -arki

maanantai 1. heinäkuuta 2013


Nyt on sen aika, kun ETTK_7002, subakuutit subduraalihematoomat ja kuntoutuspalaverit vaihtuvat Hurjaan autokirjaan, Hämähämähäkkiin ja kastematojen ihmettelyyn. Sen lisäksi, että arki kahden lapsen kanssa pelottaa, niin kyllä tämä nyt alkava maha-aikakin kotona mietityttää aika lailla. Pikkusankari kun ei ole mikään tottelevaisin, hitain ja yksinkertaisin kaveri. Se on varma, että tavaraa hajoaa sisällä entistä enemmän, kun en pääse äkkinäisiin tavaroiden pelastustoimiin yhtä liukkaasti kuin ennen. Harmillisen valitettavaa, että vaarantilanteet todennäköisesti lisääntyvät ulkonakin, kun spurtit Pikkusankarin perään eivät onnistu tällä mahalla lainkaan. Olen varma, että vauva saa yhä enemmän ilkeää esimakua tulevasta arjesta, kun isoveli hieman taputtaa äidin mahan päältä.

Voi olla, että äiti on vähän väsynyt iltaisin isin työvuoron jälkeen.

4 kommenttia :

 1. Kovasti tsemppiä ja jaksamista kotona!

  VastaaPoista
 2. Oi voi VOIMIA! Onneksi on nyt kesä niin kerkeette totutella uuteen tilanteeseen kaikki kivemmassa säässä - että sitten talvipakkasilla murheena olisi enää "vain" auraamattomat tiet, paukkuvat pakkaset ja viistosti piiskaavat rakeet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Ja sitten kun lämpötila pysyttelisi vielä tässä ihanteellisessa plus 20-23 asteessa, niin ei ole liian paahteista opettelua ;-)

   Poista

Theme by: Pish and Posh Designs