Välillä ruokapöydässä on kananmunattomia syöjiä. Ja sitten kun perusrunkona ruokailussa on myös lehmänmaidottomuus sekä gluteenittomuus, saa reseptejä soveltaakin mukavasti, jotta saisi koostumuksen pysymään haluttuna.
Meillä on tehty banaanilettuja jo monta vuotta, välillä munallisena ja välillä munattomana. Tässä on yksi hyvä jäljitelmä "perusbanaaniletuille" munattomana.
2 kypsää banaania
2 rkl cashewtahnaa
2 rkl kookosjauhoa
hyppysellinen suolaa
ripaus vaniljaa
kookosöljyä paistamiseen
Surauta ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikinasta pieniä palloja.
Paista matalahkolla lämmöllä palloihin paistopinta ja litistä vasta sen jälkeen ne lettujen muotoisiksi.
Yhteistyössä Foodinin kanssa
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti