Pages

Syitä, seurauksia ja suunnitelmia

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

The Gurun vastaanotolla teimme yhteenvetoa viimeisen kuluneen puolen vuoden aikaisista asioista. Niitä olivat muun muassa nämä:

Astma alkaa olla jo selvä diagnoosi: Seretide antaa vastetta; Sen vähentäminen ja poisjättö lisäävät huomattavasti oireita. Sillä siis jatkamme, ja Ventolinea annamme tarvittaessa lisänä.

Pikkusankari uudelleenallergisoitui päärynälle vahvasti, taas kerran. Yhteys syyhyn löytyikin melko helposti. The Guru muistutti koivun, pujon ja heinän kanssa ristiinreagoivista ruoka-aineista, joten niiden kanssa olemme jatkossa entistä tarkempia.

Tosipahisten lista sisältää edelleen yli kymmenen ruoka-ainetta. Viimeisimmiksi, todella epäsopiviksi ruoka-aineiksi on (edelleen) huomattu oikean kokeilun kautta muun muassa kukkakaali ja vahinkojen kautta muun muassa vehnä.

Uusia sopivia makuja Pikkusankari on saanut muun muassa naudan, retiisin, viinirypäleet, ceylonkanelin sekä paprikajauheen. Joitakin miniminimäärän, mutta kuitenkin; onhan yksi retiisi viikossa parempi kuin ei ollenkaan retiisiä.

Kunhan tilanne on mahdollisimman tasapainoinen, alamme pikkuhiljaa taas kerran kokeilemaan Losecin vähentämistä ilman samanaikaisia uusia ruokakokeiluja tai muita itse vaikutettavissa olevia muuttujia. Jos Losecin vähentäminen ei onnistu itsestään, kokeilemme jotakin vaihtoehtohoitoa, jonka avulla sitten toivomme viimeistään pääsevämme vuosien happosalpaajakäytöstä eroon.

Uusia jänniä makuja saamme tarjoilla Pikkusankarille seuraavanlaisesti: tomaatti, sipuli, kananmuna, punajuuri ja kaura. Kahta ensimmäistä ei ole koskaan testattu, ja kolmen viimeisimmän edellisistä epäonnisista kokeiluista on noin vuosi.


Taas kerran meille on syntynyt mieliimme suuri toivo mahdollisuudesta, että Pikkusankarin lopullinen paraneminen refluksitaudista ja allergioista on aivan lähellä. Toivotaan, että tällä kertaa emme joudu pettymään.

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Jep, saa nähdä, miten vähennys onnistuu... Miten teillä voidaan?

   Poista
 2. Täälläkin toivotaan kovasti, että pieni mies olisi pian kunnossa ja saisi elää mahdollisimman helppoa ja oireetonta elämää!! Miten siä voit??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, toive on juuri tuommoinen <3

   Mä voin hyvin tai huonosti, riippuu mihin vertaa :D Jos vertaa alkuraskauteen, niin suuuuperhyvin nyt, jos vertaa ei-raskaus-oloon, niin aika huonosti, mutta jos vertaa viime raskauden loppuraskauteen, niin sitten oikein normaalisti eli perusloppuraskaussetit kropassa menossa :-)

   Poista

Theme by: Pish and Posh Designs