Pages

Onpahan testattu

lauantai 2. marraskuuta 2013

Okei, minä en ehkä kuitenkaan ole niin huono äiti, että lapsukaisestani kasvaisi hirviö. Minun antama kasvatus ei ehkä olekaan ihan niin mieltävioittavaa, kuin lapsukaiseni käytöksestä voisi ajoittain päätellä. Ne olivatkin ne lääkkeet, taas. Tai siis lääkkeiden puute. Nyt on sitten testattu vuorotellen olla ilman kaikkia Pikkusankarin lääkehoidon tukipylväitä - Losecia, Seretideä ja Aeriusta. Yhden ollessa tauolla muut dropsit tarjoiltiin normaalisti. Valitettavasti joudun toteamaan, että ilman näitä lääkkeitä emme vain yksinkertaisesti pärjää.

Aeriuksen tauottaminen tuo iho-ongelmat.Losecin tauottaminen tuo rajua ilkivaltakäyttäytymistä, pipin valittamista, tavaroiden tunkemista syvälle suuhun, aamulla heräämistä epäinhimilliseen aikaan, ruuan huutamista ennen kuin huomenta keritään sanomaan.Seretiden tauottaminen tuo jatkuvanoloista kauhkoamista, sekopäisyyttä, rajat rikkovaa hillumista, suuuuurta tottelemattomuutta, runsaampaa vedenjuomista, useita yöllisiä (muitakin kuin vessa-) heräilyjä.Mutta onpahan testattu, sadoilla kyyneleillä.

4 kommenttia :

 1. Heippa. Kurjaa ettei teillä lääkkeiden poisjättö onnistu :( Mutta olettepahan tosiaan ainakin testanneet ja onneksi kuitenkin on noita elämää helpottavia lääkkeitä. Jos pitäisi miettiä miten elämä onnistuisi tällaisissa tilanteissa ilman niitä niin huhhei...Me ehdittiin jo juhlistaa pienesti isoveljen jälkeen helpompaa elämää pikkusiskon,8 viikkoa, kanssa.. mutta mutta..Refluksi jyllää siskollakin sittenkin viikko viikolta kurjemmin,eli se siitä ja,nyt vaan etsiskellään sopivaa lääkettä koska en kyllä suostu lasta kivuissaankaan pitämään :( Mulla id jo aika tiukka, poissa maito,nauta,soija,viljat sekä muna,mutta liekkö sitten rakenteellista osittain tämäkin kun ei suurta helpotusta näköpiirissä..Jollain tavalla vaan tieto siitä että muutkin kahlaavat samassa suossa auttaa- vaikken tietenkään kellekään tällaista toivo, etenkin teille olisi toivonut kakkosen kohdalla helpompaa tietä <3. Mutta jotenkin hiukan helpommalla sitä tuntee pääsevänsä tällä kertaa kun kuitenkin on moni asia jo hallussa ja kaukaa viisaasti meilläkin oli jo ennakkoon lääkäri varattuna ettei vaan ilman apua jäädä. Voimia ja ihania hetkiä pienen kanssa sekä myös niitä hyviä päiviä isoveljellekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Outi! Äääääh, teilläkin sitten kakkonen joutuu samaan sairauskategoriaan, tosi tosi harmi juttu :-( Toivottavasti teillä helpottuisi pian! Itse en oikein tiedä, kumpi on pahempi, rakenteellinen vai allerginen. Toisaalta kai se rakenteellinen on "helpompi" hoitaa, vaikka joutuukin aika varmasti lääkkeisiin koskemaan, mikä ei ole koskaan kiva juttu. Allergisesta yleensä kärsii myös imettävä äiti, mutta sen voi saada paremmin hallintaan ilman lääkkeitäkin, jos hyvä tsäkä käy... Ruokavalion jatkuvat muutokset vaan on tosi rasittavia... Hmm. No, olipa se teillä mitä vain, niin olisipa vain nopsaa ohimenevä vaihe!

   Meillä selkeästi on helpompi nyt tämä vauva-arki kuin viimeksi, mutta luulenpa, että suurimmaksi osaksi näiden meidän kaikkien toimenpiteiden takia, jotka nyt tehtiin eri tavalla sekä raskaus- että vauva-aikana. Taustalla kytee Minimullistajallakin varmaan aika sama oireisto kuin Pikkusankarilla, mutta nyt vain tosiaan ollaan tajuttu kaikki heti ensi merkeistä, eikä tilannetta päästetä koskaan niin pahaksi kuin Pikkusankarilla meni ensimmäisen seitsemän kuukauden jälkeen.

   Jaksamista selvitystyöhön ja arkeen ilonpisaroita <3

   Poista
 2. Heippa! Kävin piiiiitkästä aikaa lukemassa blogia (meillä on ollut omien pikkusankariminimullistajien kanssa vähän haasteita ja siksi on jäänyt. Nyt meilläkin lääkkeiden lisäys ja palautus (lapsesta riippuen nostaa päätään ja ravailen refluksi/allergiapalstoilla ja -blogeissa kuin hurjapää). Olen siis unohtanut onnitella minimullistajasta!!! Onnea! Meillä kakkonen oli samalla tyylillä helpompi tai noh "helpompi", mutta sitä osaa arvostaa. Tsemiä kovasti sinne, sä oot todella sissi bloggaaja ja loistava Äiti. Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos upeista sanoistasi ja onnitteluista, Mirkku :-) Kiva, että vanha lukija palasi! Mutta toki kurja, että sen takia, että teillä menee nyt huonommin :-( Kirjoittele useamminkin, jos vain suinkin kerkiät ja jaksat <3 Sympatiat täältä sinne!

   Poista

Theme by: Pish and Posh Designs