Pages

Syypää mun hymyyn

tiistai 26. marraskuuta 2013

Nenäliinakasat ja valkosipulin kynnet sängyn vieressä ovat toivottavasti tältä vuodelta nyt kokonaan ohi, kun Pikkusankarin toinen pirullinen refluksinpahentajanuha on voitettu. Jospa nyt voimme jatkaa mahdollisimman normaalia, ihanaa arkea taas vähän aikaa! Koska valitettavaa juuri nyt ei ole ja hehkuttaa en viitsi tämän enempää, tyydyn arkisiin räpräyksiin viestillä perusarki on oikein kivaa, kun lapsi on oireeton.
Hymyilen.

7 kommenttia :

 1. Toivottavasti samanlainen myös jatkuu! :) Ihanaa, kuulla oireiden vähentyneen paljon ja Pikkusankarin voivan aiempaa paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, aina pitää toivoa sitä! Onneksi olen jo sinut sen asian kanssa, että refluksitauti aaltoilee, joten alitajuntainen valmistautuminen seuraavaan alamäkeen on jo aloitettu. Siltikään valmistautuminen ei poista tässä hetkessä elämistä ja siitä nauttimista :-)

   p.s. Onnea maisterille!

   Poista
 2. Ihanaa, toivotaan että tuo jatkuu pitkään!!

  Itselläni tänään äitiysloman ensimmäinen päivä, kauhulla odotan tulevaa...

  -SusannaT-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-)

   Näinkö nopeasti se aika meni siitä, kun tulit kertomaan mahauutiset - ja nyt jo jäät äitiyslomalle, oho! Tsemiä tuhatkertaisesti! Ja tulethan päivittelemään kuulumisia tännekin sitten :-)

   Poista
 3. No niinpä!! Me lasketaan kyllä aika paljon sen varaan, että tulokas on poika, kun esikoinen on tyttö... josko sit päästäis vähän helpommalla vauva-arjessa..?!

  -SusannaT-

  VastaaPoista

Theme by: Pish and Posh Designs