Pages

Toivepostaus: kauppakassin sisältö grillikauden avajaisiimme

lauantai 23. huhtikuuta 2016


Vuorossa toivepostaus, eli uusi kauppakassipostaus! 

Tämä kyseinen kaupassakäynti suoritettiin hyvin erikoisena päivänä: sellaisena, jolloin Minimullistajan ihana kummi pyysi poikiamme mukaansa järjestämäänsä lasten taidepäivään. Me emme olleet tervetulleet sinne, joten me siis pääsimme miehen kanssa ihan kaksin kauppaan! Loput viisi tuntia tästä erikoisesta päivästä teimmekin sitten asuntonäyttösiivousta ja kävimme katsomassa taloja, taas kerran... 


Viimeisestä kaksin suoritetusta ruokakaupasta taitaa olla oikeasti lähemmäs kuusi vuotta ja kolme sataa kilometriä :-D (oikeasti on.) No, tätä erikoista yhdessäoloa emme kuitenkaan juhlistaneet ostamalla erikoisia juttuja kaupasta, vaan mukaan tarttui ihan vaan vajaan satasen perusruokatarvikkeet. 

Ostoksia napattiin koriin kuitenkin vähän silmällä pitäen upouutta grilliämme, joka saikin ensikuumenemiset näiden ruokien kanssa.

Emme ole mitenkään kovin suuria makkara/nakkifaneja, mutta jos jotakin ostetaan, niin aika usein näitä Pajuniemen tuotteita.

Kuivakaapin ja pakasteen muutamat perustäydennykset: hunajaa, mausteita, paseerattua tomaattia, pakastepinaattia ja pakasteherneitä. Siivouskaappiin ostettiin myös pesuainetta ja vedensuodattimeen uusi suodatin.

Tässä kuvassa on yksi mun lemppariruoka-aines: avocadot! Ne ovat vaan niiiin herkkuja ja niiiin monikäyttöisiä! Slurps!

Koska minä rakastan inkivääriä, niin olen alkanut tsemppaamaan keittiössä tuoreen inkiväärin käytön suhteen. Nykyään teen niin, että raastan kerralla pari inkivääriä rasiaan jääkaappiin, jolloin ruokaa laittessa sitä on helppo lisätä sieltä.p.s. Huomenna pistän kivan arvonnan käyntiin blogini facebook-sivuilla. Jos pidätte blogistani ja olette facebookissa, niin tykätkää toki sivuistani myös siellä. Tykkääjillä on mahdollisuus voittaa söpöt Papu-merkkiset leggingsit koossa 62/68. Seuratkaa Facebookia siis!

6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kaali taisi olla seitsemänlitraisessa kaalikeittokattilassa jääkaapissa tuolla hetkellä :-D

   Poista
 2. Grilli ruoka on ihan parasta! Ootan vappua sen vuoksi kuin kuuta nousevaa,sillä mennään mun vanhemmille koko porukka ja aionkin istua koko vapun grillin vieressä syöden itteni plussapalloksi :D

  VastaaPoista
 3. Inkivääri on kyllä herkku. Meillä on kans sitä aina jääkaapissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se kyllä on herkullista! Tungen sitä joka ruokaan, jos sitä vaan on käsillä!

   Poista

Theme by: Pish and Posh Designs