Pages

#nomakeup #nofilter

torstai 26. toukokuuta 2016Minulla ei ole meikkiä, ei edes mitään bb- tai cc-voiteita, vaan ihan vain kookosöljyllä pestyt kasvot.


Minulla ei ole ripsienpidennyksiä, -tuuhennuksia eikä tekokynsiä.


Minulla ei ole hiustenpidennyksiä eikä -tuuhennuksia. Hiuksissani on täysin oma väri, eikä sitä ole käsitelty mitenkään. 


Minulla on näppyjä, punoituksia, pisamia, arpia ja epätasaisuuksia. Ryppyjäkin.


Hampaitani ei ole valkaistu, enkä ole käyttänyt mitään valkaisutuotteita kotonakaan.

Tämä on luonnollinen luukkini.

Vaikka tykkäänkin välillä laittautua, niin olen yhä enemmän luonnollisuuden puolesta puhuja (kaikissa asioissa).


Idea tähän postaukseen lähti kaikista niistä jutteluista ja kirjoituksista, jotka koskevat ulkonäköpaineita, kaikista niistä muovisista kuvista, joita silmieni eteen on lävähtänyt vuosien mittaan, sekä siitä seikasta, että tajusin olevani tosi minut itseni kanssa tässä niin luonnollisessa olotilassa kuin mahdollista. Haluaisin, että kaikkialla näkyisi enemmän näitä oikeasti luonnollisia kuvia naisista. Tässä siis minun oma kuvallinen kannanottoni asiaan.

On mahtavaa tajuta, että en tarvitse mitään ylimääräistä ollakseni täysin tyytyväinen itseeni ja omaan ulkonäkööni. Sehän ei siis tarkoita, ettenkö koskaan värjäisi hiuksia, meikkaisi pari kertaa viikossa tai kokeilisi joskus tulevaisuudessa vaikka ripsienpidennyksiä (jos joku sellaiset ekoluomulähiripset keksisi, haha). Pointti on se, että näinkin on tosi hyvä. Kaikki muu on jotain kivaa ekstraa, jos siltä tuntuu. Mutta mitään muuta en oikeasti tarvitse.Kuvat on ottanut ihana yhdeksänvuotias kummipoikani. Kuvia ei luonnollisestikaan ole käsitelty mitenkään.

16 kommenttia :

 1. Hyvä sinä, tällaista kaivataan enemmän!

  VastaaPoista
 2. Sie oot niin sisäisesti kuin ulkoisestikin upea ja todella kaunis! <3 Kertoo myös itsevarmuudesta, kun ei tarvitse ulkoisestikaan yrittää peitellä mitään vaan on sitenkin sinut itsensä kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih... Kiitos Anna <3 Samat sanat voisin rehellisesti sinullekin sanoa <3

   Poista
 3. Hyvä! Tällaisia postauksia pitäisi olla enemmänkin blogeissa, nykyää ku tuntuu et on vähän outolintu kun ei edes niitä ripsienjatkeita ole..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, monessa porukassa on todellakin itse nykyään vähemmistö, kun ei ole niitä tekoripsiä :-)

   Poista
 4. Ihana! Tätä lisää :) tykkään sun hymystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Petra <3
   Mä diggaan myös sun mahtavaa, luonnollista ja hehkuvaa olemustasi ihan kympillä!

   Poista
 5. Ihana postaus ja ootpa tosi nätti :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä postaus. Ite oon kans sinut itseni kanssa. Itseasiassa tunnen itseni kauniimmaksi ilman meikkiä, kuin meikillä.. tuntuu että meikki vanhentaa mua. :D Ei oo ripsiä, kulmaväriä tms, ei tekorusketusta ja hiuksissaki vaan muutama vaalee raita oman tumman pohjan päällä. Luonnollisuus on kaunista, varsinkin kun on noin kaunis kuin sinä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, jos tunnet itsesi kauniimmaksi ilman ehostusta! Sinulla on upeat hiukset ja wau mikä oma väri niissä! :-)
   Kiitos kauniista sanoista <3

   Poista

Theme by: Pish and Posh Designs