Pages

Allergiatyypit hei, nähdäänkö lauantaina?

maanantai 13. kesäkuuta 2016

Onko teillä suunnitelmia lauantaille? Pääsisittekö kulkemaan Helsinkiin? Nähdään Herttoniemenrannan nuorisotalolla! Siellä on allergioihin ja imetysdieetteihin liittyvä vertaistukitapaaminen klo 10-15. Minä olen siellä allergiatukiäidin roolissa.

Minä odotan tapahtumalta vertaistuellisten keskustelujen lisäksi mahtavia luentoja! Tiedossa on meidän the Gurun, Tiina Tuomelan luento sekä tuoreen imetysdieettikirjan kirjoittajien Tuulia Järvisen ja Piia Heinosen luento (muuten, tässä kirjassa on minunkin käsialaa, mutta siitä sitten erillisessä postauksessa enemmän!). Paikalla on myös imetystukiäitejä.


Jos Tuomela ei ole teille entuudestaan tuttu, niin tässä luettavaksi hänen itse kirjoittama esittely itsestään:

Olen lastentautien erikoislääkäri. Erityisesti ruoka-allergioita ja reflux-tautia sairastavat perheet ovat löytäneet minut lääkärikseen.
Vauvan/lapsen itkuisuuteen ja kipuun on aina suhtauduttava vakavasti. Vanhemmat ovat lastensa parhaita asiantuntijoita. Siis ”kuuntele, älä kyseenlaista” on toimiva ohje terveydenhuollon henkilöstölle.
Imetysdieetin tarpeesta ruoka-allergioiden hoidossa kiistellään. Luennossa käymme läpi ruoka-allergioiden oireita, diagnostiikkaa ja hoitoa. Imetystä voidaan useimmiten jatkaa, vaikka vauva olisikin laaja-alaisesti allerginen. Rotaatioruokavalio ja siedättäminen on mahdollista myös rintamaidon kautta.
Tavoitteena on hyvinvoiva ja vauvavaiheesta nauttiva perhe.

Uskallan luvata, että päivä sisältää itkua, naurua, vertaistukea ja rutkasti uutta tietoa! Nähdään siellä! :-)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Theme by: Pish and Posh Designs