Pages

Parempaa kuin kaupan maitosuklaa!

keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Aika moni on varmaan jo tehtaillut omassa keittiössään raakasuklaata, tai ainakin maistanut sellaista jossakin muualla? Mitä sitten, jos tahtoisikin välillä tehdä itse terveellisemmistä aineksista enemmän maitosuklaan tyylistä suklaata? No, tässä tulee resepti teille, jotka kaupan maitosuklaiden perään vielä haaveilette! En tahdo liikaa ylistyssanoja tästä suklaasta nyt ladella... mutta sanonpa vaan, että tuskin tämän jälkeen käytte siellä kaupan hyllyillä enää notkumassa, heh :-)) 60g kookosmannaa
20g kookossokeria
30g kaakaojauhetta
15ml vaniljanmakuista heraproteiinia
ripaus suolaa

Sulata kookosmanna vesihauteessa juoksevaksi. Lisää muut aineet joukkoon, koko ajan sekoittaen.
Kaada massa laakeaan astiaan ja laita se pakkaseen puoleksi tunniksi. Nauti maitosuklaa ”jäisenä” eli suoraan pakkasesta.Huomaathan, että tämä resepti ei ole maidoton, sillä käytämme tässä reseptissä ehdottomasti meidän lemppareinta lehmänmaidosta tehtyä heraproteiinia, nimittäin Foodinin niittyheraproteiinia. Meidän proteiinijauheista on kyselty muutamaan otteeseen, joten tulee sekin tässä nyt kerrottua :-) Jos siis tahtoo käyttää jotakin heraproteiinia, niin suosittelemme tätä maussakin ylivoimaista (uskokaa, olemme kokeilleet todella montaa eri vaihtoehtoa!), matalassa lämpötilassa valmistettua korkealuokkaisesta ruoholla ruokittujen lehmien maidosta tehtyä protskua! Tämä protsku ei sisällä lainkaan kaseiinia, joka yleensä on maidossa allergisoiva ainesosa. Ja tämä tuote ei siis sisällä mitään ylimääräistä, vaan kaikki on luonnon omia aineita (heran lisäksi vain stevia ja aito vanilja)! Jos et tahdo käyttää maitoproteiinia, niin riisiproteiini on myös hyvä vaihtoehto (esimerkiksi tämä).

Yhteistyössä Foodinin kanssa 

4 kommenttia :

 1. Moi! Kuulostaa hyvältä, mutta tällaisena joka inhoaa kookoksen makua yli kaiken, niin täytyy kysyä että maistuuko tuossa kookos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei juurikaan maistu, mutta kannattaa kokeilla vaikka tosi pienellä määrällä eka, jos olet kovin herkkä sille maulle.

   Poista
 2. Hei mitä tuo kookosmanna on, sama kuin kookosrasva vai ei? ja mistä tällaista saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eli kookosmanna ei ole täysin sama kuin kookosrasva, koska siinä on kookoksen lihaa myös mukana. Kannattaa vaikka lukaista tuon ohjeessa olevan linkin takaa pidempi kuvaus kookosmannasta. Kookosmannaa saa joistakin luontaistuote/terveyskaupoista ja erikoisliikkeistä, saattaa saada myös hyvin varustelluista "peruskaupoista". Me tilaamme mannamme Foodinilta, koska olemme todenneet sen laadukkaimmaksi :-)

   Poista

Theme by: Pish and Posh Designs