Pages

Paljon on kannettavaa

lauantai 11. elokuuta 2012

Elämä kouluttaa meidän perhettä johonkin suureen, nyt en voi sitä enää kiistää. Meidän Pikkusankarista muokataan suurta selviytyjää, henkisesti ällistyttävän vahvaa ja elämälle nöyrää pientä miestä. Meistä vanhemmista muokataan entistä kiinteämpää avioparia, jonka syvä side ei katkea koskaan; niin paljon epävarmuutta, kyyneleitä, tuskaa, iloa ja toivonhenkäyksiä me olemme jakaneet jo näinä seitsemänä ensimmäisenä yhteisenä vuotena.  Sanotaan, että elämä antaa jokaiselle vain sen verran, mitä hän jaksaa kantaa. Kuinka paljon lapsi jaksaa kantaa? Kuinka paljon äiti ja isi jaksaa kantaa auttaessaan lasta kantamaan?

Me olemme saaneet uuden vakavan huolenaiheen Pikkusankarin terveydentilan suhteen. Lisätutkimukset ovat käynnissä. Paljon on kannettavaa.

12 kommenttia :

 1. Lisätutkimuksia? :/ Toivottavasti kaikki on hyvin ja oireiden aiheuttaja selviää eikä ole mitään vakavaa /on helposti hoidettavissa! Jaksuja kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, lisätutkimuksia neurologisten vaivojen takia :-(

   Poista
 2. Kyllä teidän perheen osalle on ihan liikaa kannettavaa annettu. Toivon tosi, tosi kovasti, että tämän uuden huolenaiheen, mikä se sitten onkaan, suhteen edes asiat kääntyisi parhain päin! Paljon, paljon voimia!!! t. EO fb:sta

  VastaaPoista
 3. eikä!?!??!Mä en ymmärrä tuota sanontaa:"elämä antaa jokaiselle vain sen verran, mitä hän jaksaa kantaa!; kun mun mielestä se on kohtuuton raja joka tapauksessa!!!Kuinka ihmeen paljon sitä pitää jaksaakaan ja mistä niitä voimia vaan saakaan lisää, kun haluaa omaa rakastaan auttaa kaikin mahdollisin keinoin. Tule kertomaan pian pikkusankarin jatkotutkimuksista ja miten homma etenee. Toivottavasti olisi "vain väärä hälytys" Tai "jokin edes helposti hoidettavissa" oleva juttu!Onneksi teillä on hyvä lääkäri, TT, eikös? Toivottavsti kaikki selviäisi pian, ettei tarvitse kauaa murehtia. Ihan älyttömän paljon voimia ja enkeleitä>Teitä kannatellaan!
  <3Kepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi Kepa <3

   Minäkin usein mietin, että miten ihmeessä semmoisissa tilanteissa, joissa tyyliin vanhemmat tekevät itsemurhia/perhemurhia, niin on muka ollut vain sen verran murheita kannettavaa, mitä ko. henkilö jaksaa kantaa. Ei vaan ole totta tuo. Silloinhan ei ole todellakaan jaksanut kantaa niitä murheita...

   Mutta joo. Onneksi meillä todella on TT lääkärinämme! Hän on niin huippu.

   Poista
 4. voih, refluksilasten perheet ei tarttis enää mitään lisähuolta. Voimia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja niinhän se kyllä on, että lisää vaikeuksia ei tämän taudin kanssa painiville ikinä soisi...

   Poista
 5. Eikä! Ei ole reilua tämä elämä, ei...

  Tsemppiä tästäkin haasteesta selviytymiseen!

  Linda

  VastaaPoista

Theme by: Pish and Posh Designs