Pages

Kyllä se tästä. Se elämä.

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Askel askeleelta kohti positiivisempaa, terveempää ja oireettomampaa arkea. Tämä kokonaisvaltainen poikien sairauksiin liittyvä parempi arki ei ole enää vain omaa mielikuvitusta, vaan allergologikin sen sanoi; kontrolliaikaa venytetään entisestään - seuraava vastaanottoaika varattiin vasta kuuden kuukauden päähän! Monta vuotta kävimme kolmen kuukauden välein, viimeisin aika oli neljä kuukautta edellisestä. Ja se kertoo jo paljon. Meillä on asiat oikeasti tosi hyvin nyt. Kyllä se tästä. Se elämä. Aikamoistahan se onkin ollut. 

Ongelmia pojilla sairauksien ja niihin liittyvien juttujen kanssa edelleen kuitenkin on. Pikkusankarilla refluksijutut nostavat päätään tasaiseen tahtiin, ja arkea vaikeuttaa välillä huomattavastikin hänen aistiongelmat (sensorista integraatiota koskevat asiat). Minimullistajalla on taipumusta astmaan (no, ei siis yllätys sinänsä...), ja nyt allergologin käynnillä päätimme, että otamme Ventolinen hätäavuksi pariksi viikoksi käyttöön ja joudumme nostamaan termin infektioastma tarkkailuun. Että sellaista ei nyt vain pääsisi syntymään. Muuten kaikki on hyvin.p.s. Olen saanut monta sähköpostia kommentointiin liittyen. Lukijat ovat olleet ihmeissään, miksi kommentit eivät näy. Nyt toivonkin, että kertoisitte, jos teillä on ollut ongelmia kommentoinnin kanssa, sillä olisi hyvä viedä asiaa eteenpäin, jotta mahdolliset viat saataisiin korjattua! (Niin, ja minä en ole siis koskaan hylännyt yhtäkään kommenttia itse, että ihan kaikki kukin ja kakin koristeltu palaute on päässyt läpi, jos sitä mietitte.) Jos ette pysty nyt tähän alle jostain syystä kommentoimaan, niin kertokaa sähköpostiin (tai tutut muita kanavia pitkin, kuten tähänkin asti), että mitä kautta yritätte kommentoida ja millä laitteella, jos teillä on ollut ongelmia tämän asian kanssa. Kiitos! :-)

2 kommenttia :

 1. Hitsi minuu harmittaa se eilinen :( Jos oisin tiennyt (nyt älä vaan sano että oon niin sokea, että oot jossain postauksessa mainunnut mutta en oo lukiessani huomannut!!) että oot tulossa messuille niin sieltä ois kyllä joku hetki järkkääntynyt <3 Mutta eikös sitä niin sanota, että hyvää kannattaa odottaa! :) <3

  Kommenttiboksiesi kanssa ainakaan mie en oo huomannut ongelmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä pistää harmittamaan minuakin se eilinen. Oltiin jo aika lähellä :-D Mutta se oikea aika tulee kyllä vielä <3

   Joo blogi on sen verran minimaalinen pintaraapaisu elämästäni, että en tänne kirjoittele usein monipuolisesti kuulumisia tai suunnitelmia. Instassa vähän tarkemmin. Mutta voitais mailitse heittää numeromme toisillemme, jotta saadaan whatsupit lentämään sitten, kun teoriassa meidän näkeminen voisi onnistua, niin ei niin helposti missattaisi seuraavaa tsäänssiä käytännössä :-)

   Hyvä, että sulla ei ole ollut kommentointiongelmia. Tuutko blogspotin vai kaksplussan kehyksien kautta?

   Poista

Theme by: Pish and Posh Designs