Kesä ja räiskälepannut kuumimmillaan just nyt? Jos ruokailijoihin kuuluu gluteenittomia ja/tai lehmänmaidottomia ihmisiä, niin kokeile seuraavaa maistuvaa perusreseptiämme! Ja hei, vaikka et olisikaan gluteeniton ja/tai maidoton, niin uskallan luvata, että tykkäät näistä silti :-)
3 dl gluteenittomia jauhoja yhteensä (reseptissä toimivat riisijauho, teffjauho, maissijauho sekä tattarijauho - suhde voi olla vaikka 2 osaa riisijauhoja, 1 osa muuta/muita)
1-1,5rkl psylliumia
2 dl kookosmaitoa
2dl vettä
2 kananmunaa
ripaus suolaa
gheetä tai kookosöljyä paistamiseen
Sekoita ainekset keskenään. Anna turvota 15min ennen paistamista. Makeutusta voi säädellä letun päällisillä - siihen sopivat ainakin hunaja, siirapit, marjat, hillot ja pähkinävoit.
Yhteistyössä Foodinin kanssa
P.s. Edellisen postauksen kirja on arvottu, ja voittajalle ilmoitettu :-) Iloisena uutisena kerron nyt, että saan arpoa myös toisen samanlaisen kirjan instaseuraajilleni, joten instailijat - pysykää ajantasalla (skribentti-nimimerkillä minut sieltä siis löytää)!
Glut. lätyt on paljon parempia kuin normi. Meillä kaikki syö glut lättyjä.
VastaaPoistaOsallistu kastehelmi kulhojen (6)arvontaan mun blogissa.
Nyt mun blogiin voi taas liittyä.
Huippua, jos teillä kaikki syövät gluteenittomia!
PoistaKiitos vinkeistä :-)