Pages

Marraskuun maidottomat ja gluteenittomat rieskat

sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Minulle on tullut tässä raskauden aikana muutaman kerran ihan hillitön leivänhimo. Vähän nopeamman (vain mikroa sen kypsentämiseen tarvittavan) avun leivänhimoon julkaisinkin syyskuussa, joten nyt on vuorossa uunin kautta valmistettava ohje: lantturieskat!

2 pientä tai 1 iso lanttu
2 kananmunaa
4dl vettä
vajaa 1rkl psylliumia
mustapippuria
sipulijauhetta
cayennepippuriaRaasta lantut (itse raastoin monitoimikoneessa). Lisää kaikki muut ainekset yksitellen raasteen sekaan ja sekoittele niin, ettei jäisi kökköjä. Taputtele taikinasta rieskoja leivinpaperin päälle (älä välitä, vaikka ne eivät pysy käsissä täydellisesti koossa, uuni kyllä hoitaa kiinteyttämisen). Paista noin 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Yhteistyössä Foodinin kanssa

2 kommenttia :

 1. Tämä tulee vähän myöhässä, mutta hurjasti onnea! :)

  Rohkeita olette, meillä lapsiluku on täynnä juurikin allergioiden ja refluksin vuoksi. Raskaus ja vielä kolmas vauva olisi muuten ihana juttu, mutta näiden sairauksien kanssa arki menisi meillä vähän turhan raskaaksi. Onneksi meillä on jo nuo kaksi kovin rakasta ihmettä.

  Teillä apua on varmasti siitä, että osaatte nyt jo tunnistaa mahdolliset allergiaoireet ja muutenkin tämä maailma on tuttu jo. Jos siis uudelle pikkuiselle allergioita tulisi, eihän sekään toki itsestäänselvää ole.

  Ihanaa odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän onnittelut suinkaan myöhässä tulleet, raskaana tässä ollaan vielä monta kuukautta :-D Siis kiitos <3

   Kyllä tässä itsekin joutui vetämään vähän henkeä ennen kolmatta. Ihan putkeen kolmas raskaus olisi ollut puhdasta hulluutta, heh. Refluksin ja allergioiden suhteen olo on nyt hyvinkin luottavainen - osaamme varmasti toimia oikealla tavalla tarvittaessa. Mutta toki: ei sillä omalla toiminnallakaan saa välttämättä vältettyä kauheaa univelkaa ja vauvan kärsimystä, jos hänellä vaikeat ongelmat olisivat... No, elämään täytyy silti luottaa, nyt kun tähän unelmaan meille vastattiin ja sitä päin eletään <3

   Poista

Theme by: Pish and Posh Designs