Pages

Talven letut

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Meillä tehdään paljon eri variaatioita letuista ympäri vuoden. Näitä vaihtoehtoja on kiva jakaa teidänkin kanssanne, jotta jokainen lukija voisi löytää oman suosikkinsa. Nämä letut ovat lehmämaidottomia, gluteenittomia sekä sokerittomia.


5dl vuohenmaitoa
2 kananmunaa
1,5rkl psylliumia
1 banaani
0,5tl suolaa

Sekoita kaikki muut aineet paitsi kookosöljy sekaisin ja anna turvota 30 minuuttia. Paista kookosöljyssä pannulla keskilämmöllä.

Letuillehan voi laittaa täytteeksi ihan mitä vain keksii ja niitä voi syödä niin aamupalaksi, ulkoilun jälkeiseksi välipalaksi, jälkkäriksi kuin iltapalaksikin. Meillä ei ole kiellettyä syödä lettuja vaikka joka päivä, kunhan ne ovat laadukkaita ja järkevästi koostettuja. Munattomien banaanilettujen ohje löytyy täältä (klik!) ja kookosmaitoon tehtyjen "normilettujen" ohje löytyy täältä (klik!). 

Yhteistyössä Foodinin kanssa

p.s. Jos joululahjahommat ovat vielä joillakuilla joiltakin osin mietinnässä, niin muistutan, että Foodinin tilaukset kerkiävät jouluksi, kun tilaa 21.12. mennessä (jos vain posti toimii normaalisti, heh)! Foodinilta voi tilata myös sellaiselle ihmiselle "vaihtoehtoherkkuja", joka ei ole vielä itse ihan niin superfoodmaailmassa mukana, sillä luulen, että aika moniin tuotteisiin ei vaan voi olla ihastumatta, kun niitä maistaa! Tässä minun viisi ehdotusta semmoisille läheisille annettavaksi, jotka eivät ehkä koskaan ennen ole Foodinin tuotteita maistellut: 1. kuivatut marjat herkkupäällisineen kuten raakasuklaainkamarjat, mulperimarjat sekä raakasuklaamulperimarjat, gojimarjat sekä raakasuklaagojimarjat 2. raakasuklaalevyt, varsinkin tämä eniten "perussuklaata" muistuttava Mylk (Muuten, tässä postauksessa (klik!) on suurempi esittely eri raakasuklaista!) 3. pähkinät, kuten manteli, hasselpähkinä, saksanpähkinä, pekaanipähkinä, macadamiapähkinä, parapähkinä, cashewpähkinä 4. kuivatut hedelmät kuten taateli ja aprikoosi 5. raakasuklaan valmistuspaketti. Kohtien 1-4 tuotteita voisi pakkailla nätisti vaikka itse koristeltuihin lasipurkkeihin tehden tuotteista omia sekoituksia, niin lahjasta tulisi vielä personoidumpi. Foodinin verkkokauppaan pääsee tästä (klik!).

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Theme by: Pish and Posh Designs