Pages

Eräs viisiminuuttinen

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Tämän oirepäivän eräs normaali viisiminuuttinen











4 kommenttia :

  1. Miten voikin ehtiä ja keksiä? Ja huh, mikä tuonne suuhun sattui?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota ehtimistä ja keksimistä ihmeteltiin mekin silloin, kun oireet alkoivat ilmetä tällaisen käyttäytymisen kautta... Nyt jo ollaan "totuttu", että oirepäivinä kun edellinen tuho on siivottu ja haaveri hoidettu, seuraava on edessä. Pikkusankarilla on maantiekiitäjän jalat ja vilkas mielikuvitus... Suupipi oli joku tyyliin "laitan terävän lelun suuhun ja hyppään sohvalta alas"- meininki.

      Poista
  2. Oi voi, tuolta meilläkin väillä näyttää, ja toi on kyllä ihan sairaan rasittavaa... Samalla kun päässä kiehuu, niin sydän huutaa apua toisen pahan olon vuoksi. Toivottavasti teillä parempi kausi koittaa taas pian. Meillä on yllättäen saatu joukko pahiksia kiinni verikokeilla (aiempien msidon ja munan lisäksi), ja tianne on vähän aiempaa tasaisempi. Taas vähän aikaa... Jaksamisia teille taisteluun refluksimörköä vastaan! T. Kaisa N.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Hermostuttaa ihan sairaasti tuo käyttäytyminen, ja sitten jos hermostuu lapselle, niin sitten tuleekin ihan älyttömän huono omatunto, kun tietää, että toinen purkaa pahaa oloaan tuolla. Vaan kun saataisiin se paha olo purettua muuten, mutta ei vissiin!!
      Kiva, että teillä on jäänyt muutama pahis kiinni! Jatkuisipa teillä tasaisempi meininki kauan!! <3

      Poista

Theme by: Pish and Posh Designs