Pages

Mitä meillä kuuluu?

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Mitä meille kuuluu ja mitä meillä kuuluu?

Tämmöistä.Tästä se helppo vauvavuosi sitten starttaa.

6 kommenttia :

 1. Oliko tuossa joku kuva tai video? Kännykällä ei aina näe kaikkea sisältöä. Miten on arki uuden vauvan kanssa alkanut? Eksyin lukemaan blogiasi kun meidän 2 v 8 kk esikoisella oli refluksi ja hänen keväällä syntyneellä pikkusiskollaan myös. Onneksi tosin lievempänä kuin ykkösellä ja nyt aloitellaan tytön kanssa kiinteitä ja ollaan oltu pari päivää ilman Losecia... Sormet ristiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on video. Harmi, jos se ei kännykällä näy!

   Arki on alkanut itkuisasti, mutta toki rakkauden täyteisesti <3 Täällä toivotaan tooooosi kovasti, että itkut ovat vain suoliston tottumattomuutta, eikä tätä Pikkusankarin vaivaa... Huoh.

   Tsemit teidän arkeen! Ja kiva, kun eksyit blogiini! Tulehan kertoilemaan kuulumisiasi myöhemminkin!

   Poista
 2. Tsemppiä! Voi hyvin olla ihan vatsakipuja. Meillä oli tän kakkosen kanssa pari ekaa kuukautta tosi rankkoja mutta sittenpä vaan alkoi elämä ja vauva hymyillä. Olin jo hyväksynyt että esikoisen kanssa koettu rumba alkaa alusta.. Olin kolme ekaa kuukautta ilman maitotuotteita, pidin imetysvälejä ja käytin määräyksestä losecia. Joko nämä kaikki tai aika auttoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo nyt on kaikki toivot pelissä, että tämä olisi vain suoliston tottumattomuutta! Kumpa, kumpa olisi! Kiitos kivasta tsemppauksesta, - siis noinkin voi oikeasti mennä kuten teillä :-)!

   Poista
 3. Videoita aukeaa aunakin android-puhelimella. Tosin en voinut sekuntia enempää katsoa, oli niin jäätävän tutun kuuloista. Onnittelut vauvan syntymästä ja samalla surunvalittelut, toivon teille totisesti parempia (refluksi) aikoja. Kyllä tuo voi vielä ohi mennä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että kaikki puhelimet eivät kiellä mun videoiden katsomista :-)

   Kiitos onnitteluista ja osanotoista <3

   KYLLÄ se voi ohi mennä! :D Kyllä, kyllä, kyllä...

   Poista

Theme by: Pish and Posh Designs