Meillä leivänsyönti menee aina vähän aaltoillen - välillä tehdään monta kertaa viikossa näkkileipää tai vuokaleipää tai pannarileipää ja sitten ollaankin ilman muita leipämuotoja monta kuukautta. Nyt on rieskaleipäkausi. Kiitos miehen, joka elvytti vanhan suosikkimme henkiin hieman modifoiden vanhaa reseptiä. Tämä on siis meidän perheen miesten suosikki, sillä minä kärsin maitokokeilujen jälkeen edelleen aina sen verran mahavaivoista, että en ole päässyt närppimisasteelta maisteluasteelle vielä ollenkaan näiden maitojuttujen kanssa.
Ja kyllä, myös Minimullistaja pystyy syömään tätä päivittäin! |
piimärieska
3 dl piimää
3 dl kaurahiutaleita
20g voisulaa
ripaus suolaa
Sekoita aineet. Anna turvota 20 minuuttia. Levitä voidellulle leivinpaperille uunipellille. Paista 250 asteessa 15 minuuttia.
Oi varmasti hyvää leipää! Teen monsti perunarieskoja ylimääräisestä perunamuusista! :)
VastaaPoistaOn kuulemma hyvää :-D Joo, meilläkin kierrätetään kaikki edellisten ruokien jämät hyödyksi! En raaskisi heittää juuri mitään pois.
Poista