Pages

Mitä tapahtui julkaise-komennon jälkeen?

torstai 23. heinäkuuta 2015

Kuten meidän tuuria aiemminkin, hyvien kuulumisten julistamisten jälkeen mentiin vauhdilla rotkoon! Tasan viikko sitten, tasapainotekstin julkaise-komennon painamisen jälkeen Pikkusankarin yhtäkkiä ilmaantuneet nopeasti pahenevat oireet yllättivät täysin! Koska mikään ruoka, lääke, elämäntilanne tms. ei ollut muuttunut yhtä yhtäkkiä kuin käytös ja pipinkertominen, päätin kokeilla onneani osteopaatille pika-ajan saamisen suhteen. Niinpä eilen aseteltiin Pikkusankaria osteopaatin pöydälle! Minun toimintaani vauhditti tosin myös se, että pitkälle lomareissulle olisi kiva lähteä mahdollisimman oireettomien lasten kanssa... Ja tottakai, muistissani on ne mieltäalentavat viikot, kun järkyttäviä oireita on katsottu yritetään nyt selvitä vielä ilman muutoksia ja seuraillaan -mentaliteetilla. Sellaista tuskaa ei enää ikinä, jos mahdollista, kiitos.

Voisiko se tasapainon aika joskus jatkua vielä pidempään kuin nyt?
 
Jotta liian helpolla ei tästäkään oirerytäkästä päästäisi, kehittyi Minimullistajalle yhtä yllättäen pahimmat iho-oireet koskaan. Vaippa-alue muuttui punaiseksi, todella kipeäksi, turvonneeksi ja haavaiseksi. Istuminen tekee hänellä kipeää ja vaippa täyttyy monen monta kertaa päivässä henkeähaukkovan pahalla sisällöllä. Yöt ovat menneet vaippaa vaihtaessa ja Minimullistajan auauauau!-valituksen lieventämisyrityksissä. Allergiaoireiden syy on edelleen mysteeri (ja mielessä on tietenkin ollut muitakin kuin allergiavaihtoehtoja). Minimullistajalle aloitimme heti vahvat maitohappobakteerit, ja toivomme nyt, että ruokavaliota ei tarvitsisi alkaa rajoittamaan. Meille tämmöinen tilanne on uudenlainen, sillä Minimullistajalla ei ole nyt ollenkaan refluksioireita, vaan "pelkkää" ongelmaa suolistossa ja iholla. Aiemmin refluksioireet menivät melkein aina rinnakkain allergiaoireiden kanssa.

Tämä huonompi periodi olisi nyt kuitenkin voinut jäädä väliin, kun tässä elämässä sattumoisin on juuri tällä hetkellä vähän (tai vähän enemmänkin) muitakin terveydellisiä huolia. Huoh.

4 kommenttia :

 1. Voi ei! Tsemppiä ja toivottavasti pääsette reissuun mahdollisimman oireettomassa tilanteessa. Pidetään peukkuja!

  VastaaPoista
 2. Pikku vinkki josta voi olla apua. Antakaa Minimullistajan olla päivä sisällä ilman vaippaa ja lähipiirissä ulkona. Sisällä voi ottaa ihan kokonaan ilmakylpyjä. Matot pois laittialta ja potta siihen leikkien lomaan. Siinä samalla voi opetalla potalle menoa. Testattu ja toimi aikanaan meillä.Vaippalaadun vaihto voi olla myös paikallaan kaikki ei vain sovi kaikille. Tsemppiä sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä ja vinkeistä! :-) Minimullistaja on puolentoista vuoden iästä tähän asti ollut aina silloin tällöin täysin vaipattomanakin päivisin (silloin, kun on itse halunnut, meidän siihen kannustaessa), ja tosi paljon ollaan myös omalla pihalla ilman vaippoja (pelkissä kalsareissa). Vaippamerkkejä ollaan vaihdeltu, ja tietty tässä on nyt muutakin kuin väärä vaippamerkki, kun suolistosta pukkaa limaista, ripulista, haisevaa tuotosta :-( Tietty jos öisin uskaltaisi olla ilman vaippoja, niin peppu varmasti paranisi nopeammin!

   Poista

Theme by: Pish and Posh Designs