Pages

No jopas: OOTD!

tiistai 21. heinäkuuta 2015Tämäkin päivä tässä blogissa koitti: nyt on blogin sisältö sekaisin, meinaan luvassa todellakin on Outfit of the Day! Että kiitos vaan kaksplussalaisuus ja kivat tulevat bloggaajabileet, pääsen minäkin kuvaamaan omaa muotisilmättömyyttäni asuani. No, koska siis House of Brandon vaatettaa meidän kemujen osallistujat, tilasin minäkin pari kappaletta päällepantavaa tältä uudelta nettikauppatuttavuudeltani. Vaalea farkkutakki on ollut hakusessa jo aika monta vuotta, joten se syöksyi ostoskoriin aika nopeasti. Toiseksi jutuksi halusin kengät. Minulla on kotikaappi täynnä mitä ihanampia kenkiä, mutta suureksi harmikseni molemmat raskaudet ovat paisuttaneet kenkäkokoani - yhteensä kahdella koolla! Että se siitä kenkäkaapista sitten... No, nyt sain jalkaani sitten uudet popot.


Mieshän ei tämmöisestä kuvauspakottamisesta oikein innosta uhku (uhkuuko jonkun mies?), mutta muuten, tämähän olikin kivaa vaihtelua normaalipostauksiin!Mutta älkää pelätkö. En ota tavaksi näitä päivänasuja tässä blogissa, vaikka siellä instagramin puolella onkin nähty ehkä somen hotein belfie ever (ja muita kotiäiti-ihanuuksia) minun postaamanani. Haha.


2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Eikö olekin! :-) Laukku ei vaan ole paljon käytössä, koska sinne ei mahdu vaipat, kosteuspyyhkeet, juomapullot, eväät... haha. Jee, siellä nähdään!

      Poista

Theme by: Pish and Posh Designs