Pages

Minäharjoitukset

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Blogi jatkaa hetken hiljaiseloa tauon, hengähdyksen, loman tai mikä-se-nyt-sitten-onkaan muodossa (instassa voidaan toki treffata). Tänä aikana aion tehdä minäharjoituksia. Harjoitukset ovat seuraavat:

Olen kiittämätön.
En sisällytä kiitos-sanaa mihinkään lauseeseen ja päivastoin, mulkaisen joka kerta, kun olisi hyvien tapojen mukaista kiittää. Ajattelen jatkuvasti elämän huonoja puolia, ja jos joskus hyvä juttu meinaa tulla mieleeni, käännän asian heti negatiiviseksi.

Olen piikikäs.
Jokainen lauseeni sisältää piikin jollekulle. Ja saatan jopa soittaa läheisilleni ihan vain piikitelläkseni heitä. Tietenkin nauran räkäisesti päälle, kun heille tulee huono mieli.

Vaadin paljon itselleni.
En ota muita ollenkaan huomioon. Lasten tarpeetkin ovat toissijaisia. Suunnittelen elämäni vain omien intressieni mukaisesti, ja lopetan imetysdieetinkin hetinytpaikalla. En kuuntele muun perheen toiveita, vaan he saavat elää niin kuin minä sanon. Ja kaiken on myös mentävä juuri niin kuin minä sanon.

Syyttelen ihmisiä ajanvietteekseni.
Syytän kaikkia ja kaikkea, mikä ei mene omien suunnitelmieni mukaan. Haluan, että jokaikinen muuttuu sellaiseksi, kuin minä haluan! Ja jos eivät muutu, he saavat suuret syytökset päällensä.

Olen kärkäs.
Muistan seilaavat intonaatiot, voimasanat ja tavaroiden heittelyt. Olen todellinen drama queen.

En harrasta empatiaa lainkaan.
Voisinkin itse asiassa soittaa työnantajalleni, että turha minua on takaisin hoitovapaalta ottaa töihin, sillä eihän minulla ole mitään empatiataitoja kohdata asiakkaita.

En vietä aikaa lapsieni kanssa.
Aina, kun olen tarttumassa kirjaan tai ehdottamassa yhteistä puistoilua tai retkeä tai kaappamassa syliini hassutteluhetkeen, pysähdyn, ja sanon: "Minä en vietä aikaa kanssanne, vaan etsin teille jonkun, joka niin tekee".

Katkaisen itse välini kaikkiin sukulaisiin, tuttuihin ja ystäviini.
Mitä heppoisemmat perusteet, sen parempi. Enkä muuten jaksa edes kertoa sitä välienkatkaisua kasvotusten, joten tässä on nyt tämä informaatio sitten, olkaa hyvä.


Hmmmm. Ehkä jätän harjoitukset kuitenkin väliin, sillä en halua pilata edes yhtä viikkoa elämästäni tahallaan, ja annan vaikka anonyymikommentoijien hoitaa ne tehtävät omassa elämässään. Taidan siis jatkaa tällä omalla tielläni - olemalla aito oma itseni.Mukavia kesäpäiviä kaikille!

8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Heh :-D Joo, (valitettavasti) tämä on vain lomaa blogista (ei esimerkiksi lento kultaisille hiekkarannoille), mutta ehkä tästäkin tulee hyvä loma :-)

   Poista
 2. Komppaan tuota loppua ;D Koita olla välittämättä niistä, oot ihana <3

  VastaaPoista
 3. Jos ois tykkää-nappi, painasin sitä. :)

  VastaaPoista

Theme by: Pish and Posh Designs