Pages

#ystäväkirjahaaste - minun vuoroni

sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Pitkästä aikaa haastepostaus, kiitos Arjen Miljonääri ystäväkirjahaasteen minulle heittämisestä! Tämä haaste on alunperin Nadjan synnyttämä. 


Haasteen säännöt:

-Kopioi nämä säännöt postaukseesi

-Kiitä haasteen antajaa ja mainitse Napsahduksia-blogi haasteen alulle panijana

-Vastaa sinulle annettuihin Ystäväkirja-kysymyksiin

-Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia 

-Keksi uudet kysymykset (tai käytä vanhoja)


-Haasta mukaan ihania bloggaajaystäviä

1.Pituutesi ilman korkkareita?
Yli 160cm, alle 170cm.

2.Lempinimesi, ja mistä se on peräisin?
Aloinpa tässä miettimään, että onko minulla koskaan ollut oikeita lempinimiä. Oma nimeni on sen verran lyhyt, että siitä ei ole helposti keksitty lempinimiä. Mutta no... tällä hetkellä...hmm... voiko äiti olla lempinimi? :-D
3.Minkä ruuan valitset lauantai-illalle, jos ei tarvitse miettiä kaloreita?
Minä en koskaan mieti kaloreita. Joten jos siis saisin mitä tahansa ruokaa, niin nyt tuntuu, että valitsisin villisikaa, uunijuureksia ja punaviiniä.

4.TOP4 asiaa, joita arvostat eniten ystävyydessä?
Luotettavuus, aitous, keskustelutaito sekä tunne ja tieto siitä, että ystävä välittää ja tarvittaessa antaa tukea myös arjessa.

5.Telkkarista: Moderni perhe, Kimmo, Salkkarit, Greyn anatomia vai Hottikset?
Noniin. Nyt taitaa olla naurun aika, sillä minä en ole koskaan kuullutkaan Kimmosta. Modernia perhettä ja Hottiksia en ole koskaan katsonut. Salkkareita katsoin joskus ööööö... yli kymmenen vuotta sitten? Eli valitsen en minkään.


6.Rakkaimmat harrastukset, ja onko sinulla suunnitteilla aloittaa jotakin uutta?
Liikunta on rakkain, sellainen all time favourite, vaikka se ei aina arjessa niin näkyisikään se rakkaus (kröhöm)... Tällä hetkellä ei ole suunnitteilla uusia harrastuksia, mutta kun katselen ympärilleni, niin pitäisi varmaan sanoa, että siivous tai kukkien kastelu tai jotain.

 
Tämäkin "urheilusuoritus" on vuodelta 2011. On minulla jumppapöksyt olleet sen jälkeenkin jalassa... Ainakin silloin tällöin.

7.Haaveita, joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa?
Haaveilen, että pääsisimme matkustelemaan entistä enemmän niin perheenä kuin kaksinkin mieheni kanssa. Haaveilen myös niistä varaisovanhemmista. Haaveilen, että lapset olisivat oikeasti pitkän aikaa oireettomia. Haaveilen uudesta, isommasta talosta.


8.Hattaraa vai pehmistä?
Inhoan hattaraa, joten valitsen pehmiksen.


9. Ripsiväri, kestoripset vai naturell?
Jos siis tarkoitetaan, että mitä minä eniten käytän näistä, niin ehdottomasti naturell. Mutta ei minulla ole ripsiväriäkään vastaan mitään. Sitä pyrin sutimaan silmiini aina välillä, kun muistan ja jaksan. Tosin silloin lapseni kysyvät minulta, että "mitä sinulle on tapahtunut?".
10.Mottosi?
Hyviä mottoja on paljon! Se, mikä juuri sinä päivänä puhuttelee, vaihtelee. Tällä hetkellä (tässä esikoisen järkyttävien oireiden sekä uhman kanssa eläessä) mottoni voisi olla tämä: ”Ei tarvitse provosoitua, jos provosoidaan.”

Minä haastan seuraavat kollegat:
tiitukatriina
ja 
Kun äiti kelaa

2 kommenttia :

  1. Nyt vasta pääsin kurkkimaan! Kiitos haasteesta, minulla onkin tämä jo luonoksissa odottelemassa! :)

    VastaaPoista

Theme by: Pish and Posh Designs