Pages

Ruokapäiväkirja: reilun viikon lounaat

torstai 7. tammikuuta 2016

Olisiko ruokapostauksen aika? Vaikka ruoka on monta kertaa päivässä mielessä ja käsissä ja suussa, tulee minun tosi harvoin tehtyä ruokapäiväkirjapostauksia (viimeksi heinäkuussa!). Itse kuitenkin insporoidun usein muiden ruokapostauksista ja instakuvista. Pitäisi ehkä jaksaa kaivaa kamera useammin esille... Jotenkin sinne instagramiin vaan on paljon helpompi jakaa näitä(kin) kuvia. No, tällä kertaa täällä on vuorossa reilun viikon lounaat.

Avocado-rucolasalaatti. Tähän oheen piti syödä vielä jotakin, mutta "jotenkin" (lapset) se jäi.

Palsternakka-jauhelihapaistos
  
Pähkinä-siemen-salaatti

Riistawokki

Lantturanskiskiksia ja avocadoa. Lapset söivät lounaaksi tarkoitetun ruuan kokonaan pois, joten minä tyydyin näihin.

Jauheliha-porkkanapata

Munakokkeli sienillä, lehtikaalilla ja fenkolilla

Täytetty kana vihannespedillä

Tämä on hyvinkin normaali lounasviikko. Puolet lounaista vegeä, puolet muuta. Kaikki kala-ateriat taisivat osua päivälliselle. 

Makoisaa viikon jatkoa jokaiselle!

6 kommenttia :

  1. Ai nam! <3 Maistuis kyllä ihan jokainen noista annoksista!

    Meillä oli uutenavuotena hirveä ja vitsit että muistin taas miten hyvää riista on! <3 Maistaa kyllä että ne eläimet on saaneet stressittöminä jolkotella pitkin metsiä - uskon nimittäin vakaasti että vaikuttaa vain positiivisesti lihankin laatuun kun ei ole joutuneet ahtaissa häkeissä kärsimään ja stressaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika ruokasamiksia taidetaan olla <3

      Minä uskon ihan samaan - ja juuri sen takia kaikki liha, mitä me itse kotiin ostamme on luomua ja mahdollisimman vapaata (vapaan kanan munia, niittylihaa ja riistaa). Toki muiden tarjotessa emme kieltäydy muustakaan lihasta.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Sinne vaan keittiöön sitten hääräilemään kuolan kanssa :-D

      Poista

Theme by: Pish and Posh Designs