Pages

I was there too - kesän luksusilta

sunnuntai 28. elokuuta 2016

Lauantai 30.7 taitaa jäädä historian kirjoihin minulla, sillä olin ehkä elämäni ensimmäistä ja viimeistä kertaa nauttimassa Hotelli Kämpin Mannerheim-sviitistä Helsingissä. Ehkä olettekin jo lukeneet tästä Kaksplussan bloggaajien kesäillasta muiden osallistujien blogeista tai päässeet instagramissa (#kpbj2016) ihailemaan meininkiämme?


No millainen ilta sitten oli? Se oli erilainen! Minulle illanvietot muualla kuin kotona ovat aina erikoinen tilaisuus, joten olihan se nyt hauska nähdä muita bloggaajia ja jutustella heidän kanssaan vaikka mistä kaikesta! Ylellisten puitteiden lisäksi tarjolla oli tietysti juomaa ja ruokaa. Mutta parasta tänä iltana oli ehdottomasti uusiin mielenkiintoisiin blogikavereihin tutustuminen.
Jotta iltaa tulisi muisteltua vielä pitkään, saimme mukaamme kattavan goodiebagin, jota kaiveltiin tietenkin jo vähän paikan päällä.


Minun suosikkejani goodiebagista olivat jo ennestään tutut ihanat Ella's kitchenin smoothiet ja konjacin ihonhoitosieni.


Olin yksi illan onnekkaista ja voitin arvonnassa Samaa Pataa -keittokirjan. Kirjan idea on loistavan simppeli: siinä kannustetaan perheitä syömään samaa ruokaa - vauvasta vaariin saakka. Kirjassa on pääasian, eli ohjeiden lisäksi tietoiskuja sekä pieniä tarinoita. Ohjeissa on aina selvästi merkattu, jos kyseistä ruokaa valmistettaessa tulisi ottaa huomioon jotakin erityistä vauvan annosta ajatellen. Tykkään kirjan ajattelutavasta, että vauvan kannattaa antaa maistella kaikkea; esimerkiksi jotkut vauvat saattavat pitää chilistä, vaikka yleisesti ottaen sitä ei vauvoille tarjotakaan. Tietysti turvallisuutta on myös kyseisessä kirjassa painotettu, ja esimerkiksi hunajaa ei anneta vauvoille tietenkään. Ruokaohjeet vaikuttavat "perusperheelle" sopiville, mutta kaikki ohjeet kahlattuani huomasin, että ohjeissa on myös paljon meidän ruokarajoittuneelle perheellemme sopivia ohjeita.Kivaa tässä kirjajutussa on nyt se, että minulla on ilo arpoa yhdelle lukijalle myös tällainen kirja! Laitan arvonnan pystyyn blogini facebook- seuraajille parin päivän sisällä, joten pysykäähän kuulolla siellä.

Muiden illanviettäjien juttuja tapaamisestamme:
Kaunis karuselli
Lastenhuoneenkapina 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Theme by: Pish and Posh Designs